Hlavní obsah

Jaké zimní boty vybrat pro tuto sezónu

Novinky, COQUI WORLD s.r.o.

Pokud vás letos čeká nákup zimních bot, určitě jste si tuto otázku položili také. Máme pro vás malý návod, jak vybrat ty správné zimní boty. Jaké by měly splňovat parametry a co se vlastně nosí?

sněhule Coqui

Článek

Zimní boty musí být samozřejmě teplé, abyste ani při delším pobytu venku necítili chlad od nohou. Prochladnutí vede často k nemoci a zvláště u dětí proto volte dostatečně zateplenou obuv.

Podrážka nesmí klouzat a měla by být profilovaná. Chůze na sněhu a náledí pak bude mnohem pohodlnější.

Důležitou roli hraje také nepromokavost bot, zvláště pokud plánujete pobyt na horách. Před samotným nákupem promyslete, pro jaké účely budete zimní boty potřebovat.

Do města se například skvěle hodí pohodlné válenky Coqui.

Jsou vyrobené z pravé kůže a vnitřní zateplení je z česané ovčí vlny. Dokonale vás tak zahřejí v chladných podzimních ránech i v mrazivé zimě. Jejich silná podrážka ze směsi kaučuku a korku se neochodí a navíc neklouže.

Do sněhu jsou pak ideální sněhule Coqui Joy a Jule, které se hodí ke každé zimní bundě. Spodní část je zateplená umělým kožíškem. Tyto boty využijete po celou zimu.

Dámské válenky Coqui a sněhule Joy a Jule

Ráda vyrážíte na hory nebo jste často v přírodě? Pak pro vás budou sněhule Coqui Snowboot to pravé. Mají silnou vnitřní vložku, která ochrání nohy před mrazem. Speciální podrážka neklouže a usnadní tak chůzi na sněhu a náledí. Jejich originální vzhled z vás udělá zimní královnu.

Při výběru dětských zimních bot byste navíc měla myslet i na pohodlné nazouvání a samozřejmě také na vysokou kvalitu, kterou si dětské nožky zaslouží. Dětská zimní obuv Coqui je vyrobená v Itálii z těch nejlepších materiálů. Může se pochlubit třívrstvou stélkou, která udrží nohy v teple a suchu. Svrchní materiál VIN-TEX je voděodolný a zaručuje cirkulaci vzduchu k chodidlům. Tyto sněhule se vyrábí až do velikosti 41 a jsou vhodné i pro starší děti a dospělé.

A co budou letošní zimu nosit módní ikony? Míša Štoudková, Nikol Moravcová a Kristyna Poliček z Bloges Robes doporučují boty Coqui. Více o těchto milovnicích módy najdete na videu.

Dámské válenky Coqui a sněhule Joy a Jule

Boty Coqui si můžete zakoupit na: www.coqui-eshop.cz a www.coqui-eshop.sk

Ceny jsou velmi příjemné a doprava na veškeré zimní zboží je zdarma!

Výběr článků

Načítám