Hlavní obsah

Připravte se na Vánoce, přesně ve vašem stylu!

Vánoce jsou… stromeček v obývacím pokoji, společné chvíle strávené pečením cukroví i lenošením, radost, kouzelná atmosféra, ale i svátečně vyzdobený domov, ve kterém je vám s vašimi blízkými útulno. Jaké barvy ozdob letos vybrat? A jaké dekorace?

IKEA Česká republika, s.r.o.

Článek

Pro kombinování a výzdobu platí jen jedno pravidlo. Pokud se vám věci líbí, určitě máte ten správný styl váš styl, ve kterém vám je společně s vašim blízkými dobře, a který vám pomůže vykouzlit milou sváteční atmosféru, kdy to doma voní právě upečeným cukrovím.

IKEA Česká republika, s.r.o.

IKEA letos připravila nové kolekce vánočních produktů a novinek, které vám v přípravách na Vánoce mohou příjít vhod: od nejrůznějších dekorací, vánočních balicích papírů, hřejivých plédů, přes nádobí, vykrajovátka na vánoční pečení, formičky na domácí čokoládu, nebo perníkovou chaloupku, kterou si společně s dětmi můžete ozdobit přesně podle vaší fantazie. Vše, co vám pomůže udělat domov krásnější a útulnější, najdete v obchodních domech IKEA v Praze, Brně a Ostravě i na www.IKEA.cz. Připravena je i spousta inspirace a nápadů na dárky pro vaše blízké a děti. Do IKEA dorazila spousta nových plyšových kamarádů a oblíbených dřevěných hraček, ale připravena je i celá řada novinek ze sortimentu nábytku a bytových doplňků.

Výběr článků

Načítám