Hlavní obsah

„Živoří“ vaše data a aplikace na „skomírajícím“ serveru a nemáte na nový?

První datová centra s certifikací TIER III v České republice uspokojí libovolné nároky na výkon, spolehlivost i bezpečnost vašeho IT. Umožní rozložit náklady na IT v čase, dlouhodobě plánovat a efektivně hospodařit s finančními prostředky.

Telefonica O2

Článek

První datová centra s certifikací TIER III v České republice

O2 v současné době disponuje třemi velkými datovými centry, která zákazníkům nabízejí více než 7 600 m2 plochy. Jako dosud jediná v České republice disponují certifikací TIER III a plně vyhovují požadavkům české i Evropské legislativy. Pečuje o ně přes 200 vysoce erudovaných specialistů. Vše se nepřetržitě dohlíží a řídí z jednoho dohledového centra. Data jsou chráněna proti útoku zvenčí i zevnitř, budovy jsou střeženy, prostory monitorovány.

Globální know-how a dlouholeté zkušenosti staví O2 mezi přední poskytovatele IT.  Je prvním držitelem certifikace VMware vCloud Powered v zemích tzv. bývalé východní Evropy, certifikovaným Gold partnerem společností Microsoft a Cisco Systems. Disponuje certifikací ISO 20000-1:2011, zaručující kvalitu řešení požadovanou zákazníkem, a certifikací ISO 27000, která zajišťuje, že data a aplikace zákazníků jsou vždy v bezpečí.

Výběr článků

Načítám