Hlavní obsah

Nové trendy v kancelářském sezení

Novinky, LD seating s.r.o.

V posledních letech lze zaznamenat nový pohled na koncept kancelářského sezení a dá se říci, že i práce v kanceláři. Designeři se snaží přizpůsobit kancelářské prostředí nové generaci pracovníků, pro které je sezení u stolu v kanceláři zastaralé.

židle Everday se síťovinou

Článek

V minulých letech bylo pro výběr kvalitní kancelářské židle nejdůležitějším kritériem vybavení židle co nejvíce funkcemi. V dnešní době se tento trend pomalu mění. S příchodem nové generace pracovníků, kteří jsou navyklí používat moderní informační technologie, se zmenšila nutnost sezení na jednom místě po celou osmihodinovou pracovní dobu. Mladí manažeři jsou zvyklí komunikovat, diskutovat, nepoužívají již tolik velké počítače, ale mnohem více tablety, notebooky, smartphony atd.  S tímto trendem jdou ruku v ruce nároky na kancelářské sezení.

židle omega v moderní zelené síťovině

Moderní kancelářská židle by tak dnes měla být kompromisem mezi židlí otočnou a židlí konferenční. Zároveň by se vzhledem k dnešní ekonomické situaci v Evropě, měla blížit spíše spodní cenové hranici pro kvalitní židle. Měla by být lehká, designová, ale přitom pořád ergonomicky dobře zvládnutá.U tohoto typu židle už se neklade důraz na množství funkcí, které by židle měla mít, na první místo se zde staví jednoduchost a univerzálnost.

Firma LD seating představila na veletrhu designu v Miláně židli právě v tomto duchu. Model Everyday disponuje jednoduchým výškovým nastavením a houpacím mechanismem. Je velmi lehká, vzdušná a přitom překvapivě pohodlná a ergonomická.

V dnešní době již můžeme chtít kvalitu, funkčnost, originální design a dobrou cenu v jednom!

Výběr článků

Načítám