Hlavní obsah

Cesta k úspěchu a spokojenosti vede přes knihy!

Každý z nás občas přemýšlí, jak změnit svou práci nebo osobní život, abychom byli úspěšnější a cítili se spokojenější. Radikální změny většinou nejsou nutné. Podívejte se na věci s nadhledem a začněte na sobě pracovat. S našimi tipy to zvládnete hravě.

Knihy z nakladatelství Grada

Článek

Pokud jste často vyčerpaní a ve stresu, zaručeně vám pomůže knížka Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli – Jak meditovat kdykoliv a kdekoliv. Budete překvapeni, jak příjemné je plně se soustředit na přítomnost a jaké uvolnění, klid, koncentraci a výkonnost vám tato změna přinese.

Cestu k opravdovému úspěchu a osobní spokojenosti vám pomůže najít knížka Jak posílit svou odolnost a vnitřní sílu. Díky ní budete přistupovat k výzvám pozitivně, s klidem, sebedůvěrou a odvahou. Vyzkoušejte i Pozitivní myšlení.

Skvělé rady, jak rychle „přečíst“ druhé lidi a jak svou řečí těla ovlivnit to, co si o vás myslí ostatní, najdete v bestselleru Jak prokouknout druhé lidi – Příručka bývalého experta FBI. Jednoduché, praktické a účinné rady nabízí novinka Jak získat a ovlivnit téměř každého.

Příručka Umění slovní sebeobrany vám zase poradí, jak pohotově a vtipně reagovat na slovní útoky a provokace. A název knihy Síla introvertů – Jak uspět ve světě, který přeje extrovertům, mluví sám za sebe.

Více informací ke knihám na www.grada.cz

Výběr článků

Načítám