Hlavní obsah

Není okno jako okno!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před koupí nových plastových oken a dveří, bychom si měli uvědomit, že se jedná o velkou investici od které očekáváme dlouholetou spolehlivost a především značné úspory za vytápění.

Bohemia Plast

Článek

Naše plastová okna a dveře musí každý den odolávat dešti, chladu, větru, extrémnímu teplu a všem rozmarům počasí a navíc nás chrání před hlukem a jen mimořádná kvalita vydrží trvale takové zatížení. Z těchto důvodů je lepší se spolehnout na prověřené výrobce, než okna a dveře kupovat od překupníků a nebo nezkušených výrobců.

Bohemia Plast

Proto Vám společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. jako zkušený matador ve světě plastových oken a dveří, fungující na trhu téměř 20let přináší několik rad na které se zaměřit při výběru těchto výrobků.

  •  Základním faktorem je původ dodávaného profilu, ze kterého jsou plastová okna  a dveře vyráběna, tzn. kdo a kde profily vyrábí a zda splňují požadované normy, což si jednoduše ověříte z certifikátů, které musí mít každý dodavatel k dispozici.                 Profily by měly být kvality třídy A : •    Odolnost proti prasknutí je u třídy A až o 20% vyšší než u tř. B •    Průhyb a kroucení je u třídy A až o 12% nižší než u tř. B •    Vytržení šroubů je u třídy A až o 12% nižší než u tř. B
  • Kvalitní dvojité nebo trojité izolační zasklení různých tlouštěk (doložení původu certifikáty)
  • Kování s bezpečnostními prvky. V dnešní době by kování mělo být již ve standardu vybaveno 4polohou kličky (tzv. mikroventilace), navíc naše společnost má kování vybaveno tzv. pojistkou chybné manipulace, zabraňující současnému otevření a vyklopení okna.
  • Výroba oken v České republice! Často zákazníci naletí, když zakoupí nová plastová okna, popř. dveře, která jsou sice cenově velmi zajímavá, ale poté co se naskytne nějaký problém zjistí, že výrobky pochází z cizí země a  dodavatel najednou není schopen řešit záruční a pozáruční servis. Na stránkách www.zaruceneceskaokna.cz si můžete ověřit, který z dodavatelů toto kritérium splňuje

Bohemia Plast

Toto jsou asi nejzákladnější faktory kterými by se každý zákazník měl řídit, a to hlavně proto, že pokud se rozhodnete vyměnit nebo koupit nová plastová okna a dveře je to velmi drahá záležitost, která by Vám měla sloužit téměř po celý život. Pokud byste měli dotaz nebo Vás zajímaly podrobnější informace neváhejte kontaktovat naší společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.www.bohemiaplast.cz 

Výběr článků

Načítám