Hlavní obsah

Zamilujte se do akční sazby hypoték

Novinky, Fio banka

Fio banka nabízí do konce listopadu všem zájemcům o bydlení akční slevu 0,5 % p.a. z úrokové sazby hypoték. Výhodná nabídka platí pouze do konce listopadu.

akční sazby hypoték

Článek

Fio hypotéka je nyní ještě výhodnější díky slevě 0,5 %, která platí pro všechny žadatele o hypotéku až do výše 70 % hodnoty nemovitosti, a to bez ohledu na účel úvěru. Tedy nejen pro refinancování hypotéky, ale také pro zájemce o nové bydlení. Variabilní úroková sazba tak začíná na 2,06 %, fixní s pětiletou fixací na 2,79 % p.a.

Hypotéka je navíc bez poplatků za poskytnutí a vedení úvěru. Klienti Fio banky si mohou bezplatně zvolit službu Mimořádná splátka nebo si snížit splátky díky Hypospořícímu kontu (tzv. offsetová hypotéka). Akce je časově omezená a trvá do konce listopadu 2013.

"Podzim je tradičně silným obdobím, kdy mnoho lidí řeší otázky bydlení. Chceme proto zatraktivnit naši nabídku, rozšířit zvýhodnění a vedle slevy pro refinancování nabídnout výhodnější podmínky i pro ostatní účely hypotečních úvěrů. Věříme, že to klienti ocení,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel.

Výběr článků

Načítám