Hlavní obsah

Život je životu nebezpečný

Proto je tu již dlouhá léta životní pojištění. Jeho smyslem je finančně zabezpečit pojištěného a jeho rodinu nejen v případě smrti, ale také při úplné či částečné ztrátě pracovní schopnosti z důvodu úrazu nebo nemoci.

Wüstenrot, životní pojišťovna, a. s.

Článek

Nejen lékaři by mohli vyprávět, k jakým úrazům dochází při sportu, na silnicích i při práci doma i o tom, jak vysoké je riziko nemoci. Každý trochu zodpovědný člověk by proto měl mít pojištěna alespoň základní životní rizika, především ti, kteří splácejí nějaké finanční závazky.

Vysokou pojistnou ochranu za nízké pojistné vám poskytne rizikové pojištění ProSichr od Wüstenrotu. Jeho základním stavebním kamenem je pojištění pro případ smrti z jakékoliv příčiny. Navíc si podle svých potřeb můžete vybrat z celé řady výhodných připojištění, jako například trvalých následků úrazu, vážných onemocnění nebo denní dávky při pobytu v nemocnici. Pojištění ProSichr je konstruováno jako stavebnice, takže si můžete zvolit jen ta připojištění, která považujete za potřebná. A to je velká výhoda proti pojistným produktům nabízeným v balíčcích.

Wüstenrot, životní pojišťovna, a. s.

Pro klienty, kteří splácejí úvěry, má Wüstenrot speciální rizikové pojištění ProSichr k úvěru. U něj se pojistná částka odvíjí od výše úvěru. Jeho splácením pojistná částka postupně klesá. Pojistné tak platíte pouze po dvě třetiny doby trvání pojištění.

Životní pojištění ProSichr si můžete sjednat už i on-line na www.wustenrot.cz nebo po telefonu na 800 22 55 55.

Výběr článků

Načítám