Hlavní obsah

Dokonale prohlédneme Váš vůz před nejnáročnějším obdobím roku! Zimní prohlídka Ford za 150 Kč

Novinky, FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Pro majitele vozidel Ford je každoročně připravena zimní prohlídka. Autorizovaný servis Ford vozidlo zkontroluje ze všech stran, včetně kompletní kontroly stavu podvozku. Prověří celkem 25 kontrolních bodů dle protokolu, který zákazník obdrží zpět.

FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Článek

Jak zůstat v zimě pojízdný a bez starostí?

Je několik oblastí, na které je dobré před tímto obdobím myslet. Kromě zimního obutí je to správná funkce autobaterie a jejího dobíjení. Dnešní vozidla jsou vybavena nejrůznějšími elektronickými systémy, které na akumulátory kladou zvýšené nároky, např. časté používání stěračů, mlhovek a vytápění. V rámci probíhající zimní prohlídky se provádí test autobaterie a kontrola funkce dobíjení.

Dalším z kontrolních úkonů je zjištění stavu brzdové soustavy. Tedy nejen brzdových destiček, ale také kotoučů a hladiny brzdové kapaliny. Pouze správné a účinné brzdění je základním předpokladem pro zvládnutí náročnějších jízdních situací.

V neposlední řadě je dobré zaměřit se na čistý výhled z vozidla, který nám zajistí správně fungující stěrače. Nové stěrače perfektně přilnou k čelnímu sklu a díky tomu efektivně odstraní nečistoty ze zorného pole řidiče.

Na všechny zmíněné nejdůležitější komponenty nyní Ford poskytuje 10 % slevu.

Pokud stále ještě váháte, jestli přijet na zimní prohlídku k autorizovanému dealerovi Ford, podívejte se na krátké video Honzy od Forda, který Vám názorně předvede, jak se o Váš vůz umíme postarat.

Výběr článků

Načítám