Hlavní obsah

IKEA přichází s novými designovými kolekcemi Stockholm a Trendig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Židle s designem úsměvu, výrobky inspirované pohledem z ptačí perspektivy a přírodou či vzniklé prolnutím orientální a skandinávské kultury. IKEA na letošním Designbloku představila nové designové kolekce.

IKEA Česká republika, s.r.o.

Článek

Kolekce STOCKHOLM je charakteristická řemeslnou kvalitou zpracování a nejlepšími materiály. Zahrnuje desítky výrobků z různých oblastí bytového zařízení. Pro jejich výrobu bylo využito široké spektrum ušlechtilých a odolných materiálů – ořechové dřevo, měkká a na dotek příjemná lícová kůže, samet, kostní porcelán či ručně foukané sklo. Samotní designéři se při navrhování inspirovali 50. a 60. léty i krásou přírody.

IKEA Česká republika, s.r.o.

Naopak limitované kolekce TRENDIG vznikla díky novému přístupu týmů interiérových návrhářů. Kolekce je totiž propojením čínské kultury a skandinávského designu. Výsledkem jsou výrobky s originálními tvary, vzory a barvami. Nechybí typické misky v nejrůznějších velikostech, textil s orientálními motivy či netradiční židle „štěstí“, jejíž opěradlo připomíná úsměv. Více se o nových kolekcích dozvíte  na www.IKEA.cz, nebo jejich kouzlo můžet objevovat přímo v obchodních domech IKEA v Praze, Ostravě a Brně.

Výběr článků

Načítám