Hlavní obsah

Čtyřjádrový smartphone už za pouhých 3999 Kč!

Dva nové cenově dostupné smarpthony se silnými čtyřjádrovými procesory a lákavými IPS displeji přináší na český trh společnost Sencor. Její novinky vynikají skvělým poměrem výkon/cena a potěší kvalitou, která převyšuje danou cenovou hladinu.

Sencor

Článek

Sencor je dalším nováčkem na českém trhu s chytrými telefony. Zákazníkům firma začíná nabízet dva modely, které lákají na bohatou výbavu za příznivou cenu. Menší typ Sencor ELEMENT P400 je s cenou 3 999 korun v současnosti nejlevnějším novým smartphonem s výkonným čtyřjádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon na našem trhu.

Sencor ELEMENT P400

Větší typ Sencor ELEMENT P450 využívá stejný osvědčený čip a za cenu 4 999 korun nabídne displej s velkou úhlopříčkou 4,5 palce a jemným qHD rozlišením. Obě novinky toho mají mnoho společného. Krom silného procesoru zajišťujícího hladký běh aplikací i systému Android 4.1 mají modely ELEMENT kvalitní IPS displeje s opravdu věrným barevným podáním nebo podporu dvou SIM.

Sencor ELEMENT P400

Samozřejmostí jsou rychlá mobilní data HSPA, podpora Bluetooth nebo 4 GB vestavěné uživatelské paměti a slot na karty microSD. Sencor se také u svých smartphonů chlubí elegantním designem a kvalitním zpracováním. Menší model P400 má čtyřpalcový WVGA displej a pětimegapixelový fotoaparát, větší pak pro focení nabídne osm megapixelů. Základní výbava obsahuje 8GB micro SDHC kartu a kožené pouzdro.

Sencor ELEMENT P400

Smartphony Sencor ELEMENT koupíte v síti Planeo, Alza, MALL, a TS Bohemia

Bližší informace na www.sencor.cz

Sencor ELEMENT P400

Výběr článků

Načítám