Hlavní obsah

Podlaha, která ušetří za vytápění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásu podlahy obvykle posuzujeme podle viditelné pochozí vrstvy. Pro dokonalost podlahy je ale důležitá i kvalita jejího základu. Perfektně rovných podlahových ploch a úspory při vytápění dosáhnete realizací lité podlahy od skupiny Českomoravský beton.

Podlahy v interiéru Cemflow

Článek

Při realizaci obyčejných podlah z cementové mazaniny může hrozit výškový rozdíl v rozích jedné místnosti i několik centimetrů, což kromě jiného značně zkomplikuje instalaci nábytku. Naproti tomu litá podlaha z anhydritových nebo cementových potěrů z nabídky skupiny Českomoravský beton je perfektně rovná, takže není třeba aplikovat žádné vyrovnávací vrstvy.

Litý anhydritový potěr Anhyment nebo litý cementový potěr Cemflow vyniká vysokou tekutostí, takže materiál vyplní veškeré prostory mezi trubkami či kabely podlahového topení.  Díky rychlejšímu průchodu tepla konstrukcí podlahy lze výrazně ušetřit náklady za vytápění. Litá podlaha s využitím cementového potěru Cemflow může být navíc finálním pochozím povrchem v atraktivním barevném provedení.

Lité směsi jsou vyráběny v betonárnách s plně automatizovaným systémem řízení dle speciálních a ověřených receptur po celé ČR. Na stavbu se dopravují autodomíchávačem, kde se ukládají pomocí šnekových čerpadel na požadované místo stavby. Pokládka je snadná, nehrozí poškození topných kabelů ani izolačních vrstev. Samotná realizace litých podlah v rodinném domě nezabere ani den. Více na www.lite-smesi.cz.

Mobilní zařízení pro výrobu Anhymentu na stavbě

Výběr článků

Načítám