Hlavní obsah

Očista pomocí rašeliny

Novinky, ENERGY GROUP, a.s.

Očista organismu podporuje naše zdraví, protože tělu pomáhá zbavit se nežádoucích látek, které jsou v něm uložené. Detoxikace pomocí rašeliny se využívá v prevenci i v terapii. Povídali jsme si o tom s MUDr. Alexandrou Vosátkovou.

ENERGY GROUP, a.s.

Článek

Pro koho je detoxikace nejvhodnější?

Pro každého. Žijeme ve znečištěném prostředí, trpíme nedostatkem spánku a pohybu, máme špatné stravovací návyky a to přispívá k zanesení organismu toxickými a odpadními látkami. Proto je vhodná detoxikace těla alespoň na jaře a na podzim. Účinnost detoxikace se prokázala také u lidí s vážným onemocněním, dlouhodobě nemocných, ale i u těch, kteří se nemohou zbavit zánětů, výtoků, hlenů.

ENERGY GROUP, a.s.

Je detoxikace prostředky s rašelinou něčím výjimečná?

Ano. Detoxikačních přípravků je na trhu velké množství ale po organismu pacienta vyžadují, aby něco zpracoval a aby se účastnil procesu detoxikace vlastní silou. Jenže, co když je tak nemocný, že jej tyto formy detoxikace ještě více oslabí? Také proto jsem si oblíbila přípravky na bázi humátů. Nic po organismu nechtějí. Vstřebají se, nachytají, co mohou, a tělo je beze změny vyloučí. Od chvíle, kdy je na trhu Cytosan firmy Energy, mě stále překvapuje intenzita jeho působení i vynikající snášenlivost.

Přípravky se používají pouze vnitřně?

Vnitřně i zevně. Cytosan je určen k detoxikaci, odstranění hlenů či látek udržujících zánět. Spektrum použití Cytosanu je velmi široké. Vnitřní užití Cytosanu Inovum pomáhá při nemocech střev, léčí některé druhy zácpy i Crohnovu nemoc a ulcerosní kolitidu. Přídavek zeleného jílu totiž zaručí, že přípravek zůstane převážně uvnitř střeva. K zevnímu použití jsou určeny Cytosan Fomentum gel, Cytosan mýdlo či šampon. S úspěchem se dají použít na kožní problémy typu akné, seborea atp. Produkt Balneol je vytvořen speciálně pro koupele a obklady,  obsahuje humát, dále éterické oleje na zlepšení relaxačního a detoxikačního účinku. Takže si kdykoli můžete udělat domácí lázeňskou proceduru!

Kde nám nejlépe poradí s výběrem?

S výběrem produktů nejlépe pomohou poradci a terapeuti Energy, kteří jsou dnes již prakticky ve všech větších městech.

Více na www.energy.cz.

Výběr článků

Načítám