Hlavní obsah

Garážová vrata - krása dřeva a pevnost oceli

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se chystáte pustit do rekonstrukce či do stavby svého domu, určitě Vám vrtá hlavou také to, jak vše nejlépe sladit barevně – garážová vrata, okna, fasáda…

vyladěný domov do všech detailů

Článek

Obyčejná plechová garážová vrata jsou dnes zastaralá, kazí celkový vzhled budovy a jejich automatizace je složitá a drahá. Jednoznačně nejlepším řešením jsou vrata sekční. Současné trendy Vám dávají možnost vybrat si nejen podle používané techniky, ale i dle vzhledu.

Moderní trend na míru

Moderní trend se snaží co nejvíce přiblížit Váš domov přírodě a stále více přírodních prvků se snaží zakomponovat do celkového vzhledu domu. Časy, kdy jste na trhu nalezli jenom základní barvy a naprostý nedostatek variability v dalším zpracování, jsou naštěstí již dávno pryč a svůj dům můžete opravdu dokonale vyladit dle svých představ.

Moderní trend na míru

Před více než 10-ti lety (rok 2002) uvedla společnost LOMAX na trh jako světovou novinku ocelová sekční vrata v imitaci dřeva. Udala tak směr dalšího vývoje designu vrat a vrata s dřevěnými dekory se stala velmi žádaným produktem. Toto provedení je vyrobeno nejmodernější technologií, a to nanesením speciální folie, která dokonale imituje dřevo, na ocelový pozinkovaný hladký plech. Další mechanickou úpravou a lisováním vznikne sekce, která je ve všech směrech daleko odolnější, než samotné dřevo. Dlouhá životnost, dokonalá podoba dřeva a pevnost oceli jsou zárukou kvalitního výrobku. Lomax dává na sekční vrata vlastní výroby bez výjimky záruku 10 let.

Moderní trend na míru

Nákup vrat u renomovaných výrobců zajistí vysoký standard provedení, špičkovou kvalitu i adekvátní záruky.

Moderní trend na míru

Mimo barevné provedení vrat či imitace dřeva tvoří estetický vzhled také prolisy na vratech, které jsou buď kazetové, nebo mají tvar vodorovných drážek (tzv. lamel). Lomax jako jediný na českém trhu umožňuje libovolně kombinovat barvy nebo dekory dřeva se všemi typy prolisů a nabízí více než 40 typů moderních nerezových prvků. Tyto prvky dodávají vratům osobitost a domu jedinečný vzhled.

Moderní trend na míru

Náročnější zákazník si může navrhnout svůj vlastní originální design. Stačí tužkou namalovat Vaši představu a s návrháři Lomaxu jen doladit detaily.

Moderní trend na míru

Díky spojení zakázkové výroby s možností doplnit vrata kreativním příslušenstvím, tak můžete naprosto bez kompromisů podtrhnout výjimečnost Vašeho domova.

volejte zdarma 800 100 372

Výběr článků

Načítám