Hlavní obsah

Naučte se investovat na seminářích zdarma

Novinky, Fio banka

Chcete investovat a nevíte, jak začít? Chybějí vám informace o tuzemských či zahraničních burzách? Pak můžete navštívit bezplatnou Školu investování, kterou ve více než 50 městech v ČR pořádá Fio banka ve spolupráci s RM-SYSTÉM, českou burzou cenných papírů.

Naučte se investovat

Článek

Od poloviny září připravila Fio banka celkem 88 investičních seminářů po celé ČR, které jsou určeny jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším investorům. Prostřednictvím tří tematických okruhů se návštěvníci dozvědí to nejdůležitější, co musí každý investor znát.

Pro nováčky v oblasti investic je na semináři Základy investování na kapitálovém trhu připraveno vysvětlení základních pojmů, fungováním trhu a jeho principů. Účastníkům jsou představeny hlavní zásady racionálního investora, možnosti investování a nejpoužívanější investiční strategie. Součástí je také on-line ukázka nákupu nebo prodeje vybraných akcií.

Letošní novinkou je seminář s názvem Obchodování na zahraničních burzách, který odkrývá detaily investování v USA, Polsku či Německu. Věnuje se historii i současnosti tamních trhů, hlavním akciovým indexům i výši poplatků na jednotlivých burzách.

Zkušenějším investorům je věnován seminář Efektivní krátkodobé obchodování v praxi, na němž se návštěvníci dozvědí možnosti znásobení svých investic, způsobů spekulace na pokles akcií i obchodování s komoditami, jako je zlato, stříbro, ropa, měď či pšenice a kukuřice.

Do Školy investování se může přihlásit každý, stačí vyplnit krátký registrační formulář. Semináře jsou zcela zdarma.

Výběr článků

Načítám