Hlavní obsah

Andy Auta - nabízí jako první v Česku dvouleté vozy již za cenu 1/3 původní ceny nového vozu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také se rozhodujete, zda si koupit nové vozidlo, nebo přeci jen ve vašem životě jsou rozhodující finanční možnosti a zvolíte raději kvalitní ojetý vůz. Zánovní vozidla z ukončeného operativního leasingu představují ideální kompromis mezi novými a ojetými vozy.

Nový autosalon Andy Auta

Článek

Nový autosalon Andy Auta v Táboře je největším prodejcem v ČR 2-3 letých vozidel pocházejících z předních evropských leasingových společností (např. LeasePlan, VW Bank, ALD Automotive) se stálou nabídkou více jak 400 kvalitních vozidel všech značek. Vozy z ukončených operativních leasingů jsou po prvním majiteli s jasným původem, servisní historií a možností odpočtu DPH. Po celou dobu leasingu je na vozidlech prováděn pravidelný servis ve značkových servisech a rychlý nájezd KM je pouze na kvalitních silnicích v SRN a ostatních zemí západní Evropy. Více jak 2500 spokojených zákazníků ročně si zakoupí zánovní automobil od společnosti ANDY AUTA a předchází tím ztrátě až 70% z ceny nového vozu po dobu prvních dvou let. Obecně tedy platí, že 2/3 pořizovací ceny za Vás zaplatil první majitel. Nákupem zánovního vozidla nepřicházíte o výhodu záruky. Není tedy pravdou, že po koupi ojetého vozidla mohou nastat starosti s investicemi do oprav. Autosalon ANDY AUTA nabízí ke všem vozům prodlouženou záruku až na 3 roky srovnatelnou jako u nových vozidel, bez nutnosti servisních prohlídek v autorizovaných servisech.

VOZIDLA JEN S NEJVYŠŠÍMI PARAMETRY A MAXIMÁLNÍ BEZPEČNOSTÍ

Při nákupu zánovních vozidel je kladena maximální pozornost nejen na výborný technický stav, ale i bezpečnostní výbavu. Všeobecně platí, že vozidla provozovaná na kvalitních silnicích západní Evropy vykazují podstatně vyšší spolehlivost, menší známky opotřebení a jsou standardně lépe vybavená prvky aktivní i pasivní bezpečnosti.

cena 378.000,- s DPH

cena 278.000,- s DPH

cena 398.000,- s DPH

cena 298.000,- s DPH

Výběr článků

Načítám