Hlavní obsah

Prodeje AAA AUTO vzrostly o 9,3 %, auto už si pořídilo téměř 38 tisíc lidí

Novinky, AAA Auto a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za prodejním úspěchem AAA AUTO vidí vhodně zvolenou strategii výkupu a prodeje jen nejatraktivnějších vozů po jednom až dvou majitelích, do pěti let stáří, nebouraných, s ověřeným počtem kilometrů a servisní knihou a zdokonalení zákaznického servisu.

AAA Auto a.s.

Článek

AAA AUTO Group již letos prodala 37 798 vozů. To je o 9,3 % více než za stejnou dobu loni. „Vzhledem ke katastrofální situaci na trhu nových aut jsou naše výsledky velkým úspěchem. Myslím, že letos překonáme loňský rekord 52 000 prodaných aut a dostaneme se přes 54 000 vozů,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO. „Naše výsledky potvrzují, že jsme zvolili správnou strategii, kdy se soustředíme na koupi a prodej jen těch nejlepších aut. Zákazníci rovněž oceňují kvalitu našich vozů, jejich velmi konkurenceschopné ceny a dvouletou garanci mechanických a elektrických závad. Také jsme zkvalitnili zákaznický servis, otevřeli nové kontaktní centrum, jmenovali ombudsmana a prosazujeme empatičtější přístup k reklamacím, což byly moje hlavní cíle, které jsem si vytkla při svém loňském nástupu do funkce. To vše se nám vrací ve zvýšené důvěře zákazníků,” dodala Topolová. V červenci AAA AUTO prodalo rekordních 5 255 aut, prakticky stejně velký zájem měli lidé o ojeté vozy i v srpnu.

Výběr článků

Načítám