Hlavní obsah

Nehty jako ze salónu? Teď si je vykouzlíte sama

Novinky, ENII-trade s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víte, že krásné nehty si můžete udělat v pohodlí domova? Za skvělou cenu, za pár minut a přitom budou vypadat jako z nehtového studia. Jak je to možné?

ENII-NAILS

Článek

Mohou za to dvě revoluční novinky, které ve spojení tvoří naprostou špičku ve světě manikúry a nehtové kosmetiky. Značka ENII-NAILS je právě teď představuje v ČR.

Zářivý a sytý ROCKLAC

První z nich pro tuto manikúru je revoluční novinka v lakování: ROCKLAC v nepřeberném množství odstínů.

Aplikace trvá od 5 do 10 minut, a přitom vám zajistí zářiví lesk, sytou barvu a zpevnění přírodních nehtů na 10 až 14 dnů.

Zářivý a sytý ROCKLAC

Stačí jen odmastit nehty tekutinou OFF RockLac, nalakovat jednu vrstvu zvolenou barvou, následně 30 sekund vytvrdit v LED lampě, nalakovat druhou vrstvu pro dokonalou sytost barvy a opět vytvrdit v LED lampě po dobu 2× 30 sekund.

Zářivý a sytý ROCKLAC

Manikúrní rukavice. Vyživí nehty, odstraní kůžičku.

Výborným doplňkem je přírodní manikúra BalbCare. Pár rukavic napuštěný speciální emulzí jednoduše nasadíte, počkáte 5 minut a naprosto změkčenou kůžičku poté jako nic odstraníte pomerančovým dřívkem.

Nejenže budou vaše ruce absolutně vyživené, ale pravidelným používáním napomáháte i odstranění pigmentových skvrn.

Ani nohy nemusejí závidět. BalbCare je k dostání také jako návleky na nohy pro dokonalou pedikúru.

Zářivý a sytý ROCKLAC

7 vyživujících látek

BalbCare obsahuje 7 aktivních vyživujících látek pro krásné ruce, nehty i nohy v jednom, a to extrakt z tea tree (z Austrálie), který vyživuje, léčí a brání mykózám, změkčující složka pro zjemnění a rozkládání nehtové kůžičky, kalcium pro výživu přírodních nehtů, keratin, který posiluje a zkrášluje přírodní nehty, podporuje jejich růst, alantoín na hojení a regeneraci, osvěžuje unavené ruce a nohy, extrakt ze stromu Hamamelis, jenž uklidňuje a léčí a polymer R236 jako ideální základ.

Složení je vhodné i pro atopiky.

A máte hotovo. Krásně ošetřené a pěstěné nehty a zdravá vyživená pokožka nikdy nevyjdou z módy. Přitáhněte jimi obdivné pohledy a ušetřete drahocenný čas i finance.

Vyberte si barvu svého ROCKLACu a manikúrní rukavice BalbCare v e-shopu enii-nails.cz a mějte ruce jako královna.

Zářivý a sytý ROCKLAC

Výběr článků

Načítám