Hlavní obsah

Tip na stylový doplněk – sáhněte po Samsung ATIV 9 Book Lite!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samsung ATIV 9 Book Lite je kombinací stylového designu, špičkové technologie a bezproblémového spojení s mobilním telefonem. Díky svým parametrům se řadí k nejtenčím a nejlehčím notebookům na českém trhu.

Samsung ATIV 9 Book Lite

Článek

Skvělý doplněk s tenčím a jedinečným designem

Svou tloušťkou (16,9 mm) a hmotností (1,44 kg) předčí Samsung ATIV Book 9 Lite většinu běžných tenkých notebooků. Stane se tak stylovým doplňkem bez ohledu na to, zda si vyberete elegantní bílou barvu nebo černou klasiku v lesklém provedení.

Mimořádný výkon

Navzdory tenkému designu má nový Samsung ATIV Book 9 Lite ve své výbavě výkonný čtyřjádrový procesor, který zajišťuje optimální rychlost počítače, rychlý SSD disk s kapacitou 128 GB pro bezpečné uložení velkého objemu dat a pochlubit se může také bleskovým spuštěním za 8 sekund nebo startem z režimu spánku za pouhé 2 sekundy. Zvládá také jako většina žen multitasking, takže si lehce poradí s několika aplikacemi najednou.

Energii čerpá Samsung ATIV Book 9 Lite z baterie s technologií anti-aging (výdrž až 8 hodin), která umožňuje nabít baterii notebooku až 1 500krát, což je trojnásobek životnosti obvyklé baterie. Variantou notebooku je také verze s dotykovou obrazovkou, která nabízí nové možnosti, jak zařízení ovládat.

Jednoduchá synchronizace

Funkce SideSync umožňuje jednoduše připojit a synchronizovat mobilní zařízení Samsung k počítači. Po připojení si tak můžete užít komfortu počítačové klávesnice u mobilního telefonu. Současně můžete díky funkci HomeSync Lite  pohodlně zálohovat svá mobilní data do vašeho počítače a díky tomu k nim budete mít přístup kdykoliv a odkudkoliv.

Výběr článků

Načítám