Hlavní obsah

Kašpárek se stal novým Generálním prezidentem České spořitelny pro zábavu

Komerční článekČeská spořitelna, a.s.

Na rodinném festivalu Kefír ve středočeské Třebovli byl v sobotu 7.9. slavnostně jmenován nový Generální prezident České spořitelny pro zábavu. Stal se jím Kašpárek z babypunkové kapely Kašpárek v rohlíku. Co od něj můžete očekávat?

Velká rodinná soutěž: Vyhrajte 200 000 za jediný obrázek

Článek

Kašpárek zastřeší marketingový koncept České spořitelny Rodina nás baví. V Kašpárkovi Česká spořitelna našla šéfa pro tu nejlepší zábavu rodičů s dětmi, který je k nezaplacení, má prezidentské vystupování a přitom odolnost vůči virózám.

Kašpárek se stal novým Generálním prezidentem České spořitelny pro zábavu

Jaké bude další Kašpárkovo angažmá? Zatím se nechte překvapit. Jak už ale vyplývá z popisu práce Generálního prezidenta České spořitelny pro zábavu, máte se na co těšit. Rozhodně byste si neměli nechat ujít návštěvu internetových stránek www.rodinanasbavi.cz, na kterých mají Kašpárek a jeho pomocníci pravidelné okénko. Web přináší rodičům s dětmi neustále spoustu originálních nápadů a inspirace na trávení společného času doma i venku,  nabízí ale i prostor pro vlastní invenci těch, kdo ho navštíví.

Vyhrajte a splňte si svůj sen za 200 000 korun

Součástí kampaně České spořitelny Rodina nás baví je velká soutěž pro rodiny s dětmi v níž můžete do konce září vyhrát až 200 000 korun.

Jak se můžete do soutěže, jež má dvě části, zapojit?

Stačí na portál www.rodinanasbavi.cz vložit obrázek, který namaluje vaše dítě na téma rodinný sen. Tím se dostáváte do hlasovací části soutěže. V ní můžete získat dovolenou u moře, dovolenou na horách, herní konzoli Xbox 360 250 GB Kinect Bunde či víkend v akvaparku Čestlice.

K tomu, abyste se mohli zapojit i do velké tipovací soutěže o splnění rodinného snu, stačí zajít do kterékoliv pobočky České spořitelny a vzít s sebou nakreslený obrázek rodinného snu. Přímo na pobočce si zároveň zatipujete správnou odpověď na soutěžní otázku:  Kolik obrázků celkem přinesou klienti do poboček České spořitelny v období 1. 9.–30. 9. 2013? Poradce vás tak zapojí do soutěže o výhry v hodnotě 200 000, 100 000 a 50 000 Kč.

Kašpárek se stal novým Generálním prezidentem České spořitelny pro zábavu

Více informací k této části soutěže se také dozvíte na stránkách www.rodinanasbavi.cz, kam můžete nahrát obrázek i sami a vložit svůj tip. Potřebujete k tomu pouze soutěžní kód, který získáte na každé pobočce České spořitelny. Doma pak stačí obrázek nakreslit a jednoduše ho na soutěžní web vložit.

Kašpárek se stal novým Generálním prezidentem České spořitelny pro zábavu

Pokud zjistíte, že máte technický problém s vložením obrázku on-line, stačí jej donést do libovolné pobočky, kde se o jeho umístění postarají.

Banka na září připravila také speciální rodinnou nabídku v podobě zvýhodněných produktů pro rodiny v čele se službou Rodina osobnímu účtu. Díky této službě mohou mít další členové vaší domácnosti vedení účtů zdarma.

Kašpárek se stal novým Generálním prezidentem České spořitelny pro zábavu

Výběr článků

Načítám