Hlavní obsah

Jedu tam zase a s dcerou

Novinky, Marie Tkáčová

Před rokem jsem si všimla inzerátu Resortu Svatá Kateřina na program Dny štíhlé linie. Říkala jsem si, co to musí být za blázny, když jedou někam do lázní na deset dní a tam se snaží zhubnout. Představovala jsem si, že to probíhá jako v tom filmu o panu účetním. Zavřeli ho do kobky a 14 dní nedostal jíst.

Resort Svatá Kateřina

Článek

Navíc ho, jako zkoušku vůle, pozval vedoucí lékař na společnou večeři, kdy on jedl a pan účetní se na něj díval.

Dny štíhlé linie

Pak se mi to trochu rozleželo v hlavě, a protože jsem potřebovala pár kilo sundat tak jsem se nakonec na Dny štíhlé linie přihlásila. Sešlo se nás tam 8, dokonce i jeden muž. Byla jsem zvědavá, jak to bude probíhat čím dál víc. Nakonec to bylo úplně jiné, než jsem čekala. Každý den 5 jídel, ryby, zeleniny, zakysané výrobky, k obědu polévka i hlavní jídlo. Hladovění se nekonalo a to ani zdaleka! Naopak jsem poměrně často nemohla porce jídla ani dojíst, jak byly velké, ale hlavně jídlo bylo opravdu chutné. K tomu různé druhy cvičení, spoustu z nich jsem neznala, ale bylo skvělé si je nevyzkoušet. Sama bych někam do fitcentra nešla, ale tady ve skupince s pár lidmi a s příjemnými cvičiteli to bylo skvělé. Líbilo se mi pilates, stejně tak chůze venku s holemi. Zábava byla na zumbě, to jsme se opravdu pobavili, jak se každý snažil zvládat různé taneční figury. Stejně tak mne nadchlo povídání s kuchaři o tom, jak zdravěji vařit, tak i s dr. Suchánkem o kombinaci zdravé stravy a cvičení, o tom jak si vybírat jídlo v restauraci a jak zvládat jídlo ve stresovém období atd. Protože se tady sešla parta velmi příjemných lidí, tak jsme vytvořili skupinku, která spolu nejen jedla a cvičila, ale scházeli jsme se i ve wellness v sauně, páře, nebo vířivce a potkávali jsme se i na masážích, nebo rehabilitacích. Když jsem odjížděla tak jsem nemohla uvěřit vlastním očím, zhubla jsem tři kila tuku a přitom si udržela svalovou hmotu a zlepšila lymfatický systém. V pase to dělalo 4 centimetry dolů, to samé přes boky.

Dny štíhlé linie

I po návratu jsem zůstala u cvičení a trochu si sledovala stravu, takže jsem celkem, bez větších problémů zhubla další čtyři kila. Dny v Resortu Svatá Kateřina mne „nastartovaly“ a já si užívala báječné období. Byla jsem se sebou docela spokojená, váha šla stále pomalu dolů, v práci vše klapalo, a díky nižší váze a zpevněnému tělu jsem se cítila mladší a plná energie. A všímalo si toho i okolí, prostě jak by řekl filmový klasik, báječné dny.

Dny štíhlé linie

Na začátku letošního roku se však pohoda vytratila, v práci začaly problémy, a tak jsem se rozhodla z práce odejít a začít podnikat. S dcerou jsme před půl rokem poznaly jednu firmu, která prodává různá zdravá koření a ingredience do kuchyně a my zkoušely půl roku při práci pomalu rozjíždět podnikání v tomto oboru. Začalo se nám dařit a tak jsme si pronajaly malý obchod. Lidé dnes chtějí zdravější koření, čaje, ale i omáčky do kuchyně, a tak jsme se rozhodly jít do toho naplno a v práci dala výpověď i dcera. A protože mi zbyla dovolená, tak jsem se, světe div se, opět přihlásila, na Dny štíhlé linie. Tentokrát jede se mnou i  dcera. Ne že by to potřebovala kvůli váze, ale chce být tak nabitá energií jako já před rokem. Řekly jsme si, že než do toho půjdeme naplno, tak si načerpáme energii do zásoby a nastartujeme naše těla tak, jako to moje před více než rokem, co jsem Dny štíhlé linie absolvovala poprvé. Jdeme do toho a pak hurá do podnikání.

Výběr článků

Načítám