Hlavní obsah

Podnikatelský účet s výhodami osobního účtu

Novinky, Fio banka

Fio banka nabízí účty pro fyzické osoby i podnikatele za stejných podmínek, a to zcela bez poplatků. Minimalizuje tak náklady svých klientů - spočítat si možnou úsporu můžete i vy.

Podnikatelský účet u Fio

Článek

Podnikatelé u Fio banky neplatí za vedení účtu ani za elektronické odchozí a příchozí platby v rámci ČR nebo ČR-Slovenska. Zdarma je Fio Internetbanking i Smartbanking, který umožňuje správu účtů přes chytré mobilní telefony včetně možnosti platit QR kódy. Velkým zjednodušením pro účetnictví podnikatelů je Fio API Bankovnictví zajišťující bezpečné automatizované zpracování výpisů a pohybů na účtech. Samozřejmostí je embosovaná bezkontaktní karta zdarma, která poskytuje 10 výběrů měsíčně z bankomatů Fio za 0,- Kč.

Fio banka od svého vzniku zastává férovou strategii poskytování služeb bez poplatků nejen fyzickým osobám, ale i podnikatelům a firmám, což oceňuje odborná i laická veřejnost. V červnu zvítězily oba typy účtů v prestižní soutěži Zlatá koruna 2013, přičemž podnikatelský účet získal Zlatou korunu rovněž v Ceně podnikatelů.

Výběr článků

Načítám