Hlavní obsah

Fotografie ve foťáku jsou jako špinavé prádlo v kufru

Komerční článekHappyFoto

Po návratu z dovolené jsme plni dojmů. V kufru vezeme spousty suvenýrů a špinavé prádlo. Co budeme dělat, až se vrátíme domů? Začneme určitě tím prádlem.

Fotografie ve foťáku jsou jako špinavé prádlo v kufru

Článek

Prádlo nejdříve roztřídíme. Uděláme si kopičky, které budeme postupně prát. Na některé věci chvátáme, takže je vypereme přednostně. Jiné mohou klidně počkat na další várku. Zničené prádlo vyhodíme. Proč bychom ho prali a uklízeli zpátky do skříně? To bychom v nich za chvíli neměli místo. A fotografie z dovolené? Jsou na tom podobně. Všechny jsou na kartě ve foťáku. Stejně jako špinavé prádlo čekají na roztřídění. Nejdříve je tedy probereme, ty špatné smažeme. Zabírají zbytečně místo. A pak se rozhodneme, co se zbylými povedenými záběry podnikneme. Možností se nabízí několik.

HappyFotokniha

Fotokniha jsou prožité emoce, zážitky - slovem i obrazem. Oproti nepřehlednému ukládání fotek v počítači má tu výhodu, že si ji prohlédneme kdykoliv a kdekoliv. Nepotřebujeme k tomu elektroniku, ani elektřinu. A vydrží. V knihovně klidně 100 let, což se o digitálních datech tvrdit nedá. Momentálně v akci - 50%.

HappyFotokniha

Fotografie jsou klasikou pro klasiky. Rychlý způsob jak nezapomenout, co všechno jsme prožili. A když je objednáme ještě na dovolené, budou doma dřív než my. Momentálně v akci - 50%.

HappyFotokniha

Nejkrásnější záběry si zaslouží rozměr a prostor. Třeba na zdi jako originální obraz. Fotoplátno je fotografie vytištěná na malířské plátno, které se vypne na dřevěný rám. Momentálně v akci - 50%.

HappyFotokniha

Fotodárky prezentují fotografie netradičním a vtipným způsobem. Patří mezi ně fotokalendáře, hrnečky, polštářky, magnety, puzzle, fotorámečky, trička a spousta dalších.

Výběr článků

Načítám