Hlavní obsah

Víte jak zkrotit neposedné děti? Zařiďte jim pokojíček, který je bude bavit

Novinky, Montero.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jsem si vezla dvojčata z porodnice, ještě jsem netušila, co mne čeká. Z rozkošných miminek vyrostli pořádní ďáblíci, kteří mi byli neustále v patách. Zlom přišel až s novým pokojíčkem.

Dětský pokoj MIKI

Článek

Je příjemné mít děti stále blízko sebe. Znamená to ale také, že máte hračky místo v dětském pokojíčku v obývacím pokoji a neustále o ně zakopáváte, že si děti hrají v kuchyni na zemi místo na měkkém koberci v pokojíku. Dlouho jsem si lámala hlavu, co s tím, až přišla myšlenka: Zařídíme dětem pokojíček, který je bude bavit!

Dětský pokoj PEDRO

Sepsat si, co má ve správném pokojíčku být, trvalo jen chvilku. Děti potřebují prostor, mají rády barvy, obrázky, skrýše. Poradila jsem se i s dětmi. "Hlavně mami skluzavku. Když prší, můžeme jít ven na hřiště v pláštěnkách, ale na skluzavku nás v dešti nikdy nepustíš", zněla odpověď.

Dětský pokoj PEDRO

Kde koupit kvalitní postel, psací stůl, skříň, aby k sobě vše ladilo? Nechtěla jsem běhat s metrem po pokoji, ani se stresovat jak vše dovezeme, smontujeme. Zajela jsem do prodejny firmy MONTERO, tradičního výrobce českého nábytku, v Praze Průhonicích - Čestlicích (naproti Aquaparku). Zdarma nám udělali 3D grafické návrhy, poskytli plný servis.

Moje děti mají dnes pokojíček, který milují.

Výběr článků

Načítám