Hlavní obsah

Postavte se do kuchyně na zkoušku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete novou kuchyň a hledáte inspiraci na internetu? Přesto si občas chcete na něco sáhnout. Tím spíš, když je to za hodně peněz. Nová kuchyň je pro řadu z nás velká investice. Ale můžeme si na svou novou kuchyň sáhnout ještě před její výrobou? Ano jde to!

Kuchyň na zkoušku

Článek

Máte-li nějaký vlastní nápad, jak by měla Vaše nová kuchyň vypadat, anebo jste navštívili nějaká kuchyňská studia, vezměte si návrhy s sebou a přijďte na zkušební jízdu ve Vaší budoucí kuchyni do showroomu firmy BLUM. Objednejte se na 800 173 289.

Zkušební jízda - BLUM Praha

V minulém článku jsme popisovali průběh a výsledek většiny návštěv na kuchyňském studiu. Jak jinak také může vznikat kuchyň? Nabízíme možnost posatvit si jí na zkoušku. Nezávazně a zcela zdarma. Nejprve přijdou důležité dotazy, které s tím, jak bude Vaše kuchyň vypadat, zdánlivě nesouvisí. Například, kolik Vás v doma je, kdo tráví v kuchyni nejvíce času, jaká je Vaše výška a pod.

Zkušební jízda - BLUM Praha

Pak postavíme kuchyň ve skutečné velikosti, podle Vašeho návrhu. Skříňky jsou plně funkční a najdete v nich vše, jako ze života – hrnce, příbory, i potraviny. Poradce, který se Vám věnuje, dá doporučení pro zlepšení ergonomie, abyste se nemuseli do skříněk ohýbat, nebo abyste se po kuchyni zbytečně nenaběhali. Protože jsou skříňky postaveny na podvozcích s kolečky můžete velmi rychle postavit jinou variantu, která pro Vás bude praktičtější.

Zkušební jízda - BLUM Praha

Pamatujte, Vaše kuchyň má být nejen krásná, ale i praktická.

Více na www.blum.cz

Výběr článků

Načítám