Hlavní obsah

Dovolená v Itálii? Jednoznačně vítězí letoviska severního Jadranu

Itálie již pro mnohé z nás znamená každoroční dovolenou u moře, krátkou cestu autem, kvalitní ubytování, pěkné moře s dobře udržovanými písečnými plážemi a především vřelé přijetí i vynikající kuchyni. Kam ale naši turisté jezdí nejčastěji?

Palmová riviéra - San Benedetto del Tronto

Článek

Na to jsme se zeptali v CK Italieonline - jedné z největších cestovních kanceláří specializované právě na dovolenou v Itálii. Podle sdělení jejího majitele Mgr. Zdeňka Žárského především rodiny s dětmi stále využívají blízká letoviska severního Jadranu, jako jsou Bibione, Lignano nebo Caorle.

Jedná se o již léty prověřená střediska letní rekreace, která dokáží uspokojit každého návštěvníka. Najdete zde historické centrum, dobře udržované písečné pláže, promenádu s bary, butiky a restauracemi, zábavné parky a akvaparky a v neposlední řadě i golfová hřiště.

Letošním hitem severní Itálie je bezesporu letovisko Lignano, které nabízí jak ubytování v klidu a zeleni samostatně stojících vilek v klidnější části Riviera, tak i moderně zařízené apartmány s bazénem v živější části Sabbiadoro. Lignano jistě uspokojí jak rodiny s dětmi hledající klidnější dovolenou, tak mladé toužící po rušném nočním životu a zábavě.

Palmová riviéra - Residence Mare Blu

Jednou z dalších vyhledávaných destinací je střední Itálie a především její část zvaná Palmová riviéra, jejíž název odráží množství palem, které v tomto úseku italského pobřeží rostou.

Velmi vyhledávaným je v posledních letech i ubytování v apartmánech, které poskytnou klientům dostatek volnosti, ale s možností kvalitního stravování v blízkém hotelu.

Cestovní kancelář Italieonline nyní připravila speciální last minute nabídku, kdy k vybranému apartmánovému ubytování v oblasti Palmové riviéry obdrží klienti zdarma i snídaně. Tato nabídka platí jen pro omezený počet rezervací, neváhejte tedy a poznejte krásy střední Itálie - letoviska jako San Benedetto del Tronto, Martinsicuro, Alba Adriatica a další na Vás jen čekají!

Palmová riviéra - Residence Mare Blu

Výběr článků

Načítám