Hlavní obsah

Snižte své náklady a ušetříte!

Novinky, Europe Easy Energy a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto a prázdniny jsou v plném proudu, ale ještě než odjedete na dovolenou, ověřte si, kolik můžete ročně ušetřit za elektřinu a plyn. Energie dnes v ČR nabízí celá řada dodavatelů, přičemž cena energie se u jednotlivých společností výrazně liší. Proč tedy platit víc, když nemusíte?

Europe Easy Energy a.s.

Článek

Od liberalizace trhu v roce 2007 má na změnu dodavatele elektřiny a plynu nárok úplně každý. Díky jednoduchému porovnání cen okamžitě zjistíte, zda platíte příliš a že díky změně dodavatele můžete ušetřit i několik tisíc ročně z rodinného nebo firemního rozpočtu a ušetřit tak třeba právě na příští dovolenou.

Vsaďte na energii od 3E

Právě nyní je ta nejvhodnější doba na to, vybrat dodavatele, který vám nejen ušetří peníze, ale jako svému klientovi nabídne i kvalitní servis. Společnost Europe Easy Energy je jedním z cenově nejvýhodnějších dodavatelů elektřiny a plynu na českém trhu.

Přechod k 3E je velmi jednoduchý a jedná se ve své podstatě o formalitu. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line kdykoliv a z pohodlí Vašeho domova. Změnu energie vyřídí společnost 3E za Vás a to vše samozřejmě zcela ZDARMA. Všechny služby a perfektní servis Vám budou poskytnuty i v příjemném prostředí obchodních kanceláří společnosti Europe Easy Energy. Dveře do světa energií pro Vás tato společnost otevřela v Praze Nuslích a Karlíně, v Hradci Králové, Liberci a nově také v Českých Budějovicích. Adresy obchodních kanceláří naleznete na: http://www.3-e.cz/kontakty

Europe Easy Energy a.s.

 Zvýhodněné tarify pro mladé rodiny a seniory

Nemějte obavy z výše ceny, kterou zaplatíte za energie a užívejte si života naplno! Zvýhodněný tarif SENIOR je určen pro zákazníky, kteří v roce 2013 dosáhnou věku 60 let a starší. Mladé rodiny a zákazníci do 30 let včetně, kteří nechtějí platit za energie více, než musí, mohou využít tarif JUNIOR.

Prázdninová jízda

Letní roadshow Europe Easy Energy přináší zákazníkům nejen spoustu zábavy, ale hlavně energie v podobě soutěží a dárků. Získat můžete bonus 500 Kč na vaši smlouvu o sdružených dodávkách elektřiny a další hezké ceny. Těšit se na nás můžete například v Hradci Králové, Liberci, Plzni, Praze, Táboře, v Českých Budějovicích a Českém Krumlově. Aktuální termíny akcí najdete na facebookových stránkách Europe Easy Energy.

Europe Easy Energy a.s.

Užijte si léto plné energie a bez váhání kontaktujte naši zákaznickou linku 800 080 800 nebo navštivte naše webové stránky www.3-e.cz. Těšíme se na vás.

Výběr článků

Načítám