Hlavní obsah

Elektronické cigarety se stávají módním doplňkem

Novinky, V2CIGS s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pryč jsou doby, kdy v e-cigaretě hledali kuřáci jen pár potahů nikotinu. Dnes je opravdovým trendem, pořídit si elektronickou cigaretu, která je zároveň módním doplňkem s osobitým stylem. Každý si je totiž nyní může přizpůsobit přesně podle svých představ a podtrhnout tak osobitý styl.

V2CIGS

Článek

E-cigarety společnosti V2 Cigs, jedničky na americkém trhu, mají pro každého něco: nejen mnoho zajímavých příchutí, ale i praktických délek a originálních barev baterií. Kratší délky – takzvané „short“ ocení zejména slabší kuřáci, nebo ti, kdo potřebují diskrétnost ve společnosti. Naopak silní kuřáci, kteří vyžadují, aby e-cigareta vydržela déle nabitá, nejlépe využijí baterie délky 100‘, nebo 120‘. V2 Cigs nabízí všechny ve třech různých barvách: klasické bílé, elegantní černé, nebo Stainless Steel.

V2 Cigs v současnosti uvádí na trh žhavou novinku, dámskou řadu e-cigaret, Vapor Couture: Ultra tenkou e-cigaretu, ve čtyřech módních odstínech. Ať už si vyberete baterii tmavě fialovou, růžovou, platinovou, nebo bílou se vzorem VC, vždy k ní najdete ladící cartridge ve stejné barvě. Série Vapor Couture navíc ženy potěší unikátními příchutěmi svěží máty, tropického ovoce, nebo dvou různých tabákových směsí a to v intenzitách 6 a 18.

K dokonalé image každé e-kuřačce pomůžou další doplňky z řady VC. Stylový náramek, nebo řemínek na krk umožňuje nosit elektronickou cigaretu vždy při sobě. Elegantní psaníčko potom skrývá místo pro 5 náhradních cartridgí, 2 baterie, kapsu na kreditní kartu, či diskrétní zrcátko.

Více zde.

Související témata:

Výběr článků

Načítám