Hlavní obsah

Geberit AquaClean – Toaleta, která vás očistí vodou

Novinky, Geberit spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevte nový druh osobní hygieny, jemný, šetrný a přirozený pro Vaše tělo. Představte si, že zařizujete koupelnu svých snů, co si v ní přejete? Více relaxace, více komfortu, více designu? V tom případě si zamilujete toaletu, která Vás očistí vodou. Geberit AquaClean přináší wellness do Vaší koupelny.

Geberit AquaClean - Toaleta, která Vás očistí vodou

Článek

Kdo se nechce vzdát komfortu, který poskytuje očista vodou po použití WC, ale přitom nechce nebo nemůže měnit celou toaletu, najde perfektní řešení ve WC sedátku s integrovanými sprchovacími funkcemi, které se pouze připevní na stávající toaletu.

Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu

Geberit AquaClean 4000 splyne díky svému elegantnímu designu s klozetem tak dokonale, že ho na první pohled nerozeznáte od běžného WC sedátka. Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu, která Vás beze zbytku očistí sytě měkkým proudem vody ohřátým na tělesnou teplotu. Intenzita proudu je nastavitelná. Ovládání na boční straně sedátka se vyznačuje vysokým uživatelským komfortem a přehledností. Sedátko má funkci tzv. „tichého sklápění“, to znamená, že speciální tlumiče spouštějí sedátko a poklop pomalu a tiše. Je optimálně ergonomicky tvarováno a pro případ údržby a čištění se dá snadno odmontovat.

Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu

Výběr článků

Načítám