Hlavní obsah

Věda stojící za společností Nu Skin

Novinky, Nu Skin Czech Republic, s.r.o.

Značka Pharmanex® stojící za nutričními doplňky založenými na vědeckém výzkumu patří pod společnost Nu Skin Enterprises, globální společnost přímého prodeje operující v 53 zemích.

Věda stojící za společností Nu Skin

Článek

Společnost Nu Skin® vyvinula technologii, která jde nad rámec příznaků stárnutí a jejímž cílem je zaměření na základní zdroje stárnutí. Tento inovativní přístup je výsledkem mnoha let bezpříkladného výzkumu ve vědním oboru zabývajícím se pokožkou a výživou v kombinaci s některými z nejvýznamnějších myšlenek vědeckého světa. Vedeme revoluci v průmyslu péče o zdraví a kosmetickém průmyslu s výrobky, které nabízejí komplexní řešení proti stárnutí. Rozdíl je jasný: Pharmanex® nastavuje průmyslový standard pro vědeckou integritu. Vědečtí pracovníci Pharmanex® zkoumají přirozené, zdravé procesy probíhající v těle a určují, jak mohou doplňky výživy tyto funkce zlepšit. Po zvážení těchto faktorů jsou k další fázi vývoje použity pouze ty látky, které jsou známé svojí bezpečností a účinností při podpoře zdraví.

Po vybrání látek jsou všechny Pharmanex® přísady podrobeny přísné, vědecké analýze známé jako záruka kvality 6S. Tento patentovaný výrobní proces – založený na výběru, získávání, struktuře, normování, bezpečnosti a ztvrzení kvality – umožňuje značce Pharmanex® být nejlepší v otázce kvality a účinnosti. Společnost důsledně splňuje nebo překračuje normy správné výrobní praxe (GMP) pro tuto kategorii produktů stanovené Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv Spojených států amerických.

Nu Skin má několik patentovaných technologií. Jednou z nich je Pharmanex® biofotonický skener. První svého druhu, jedinečná Ramanova spektroskopie, oceněná Nobelovou cenou, a technologie v pozadí vývoje Pharmanex® biofotonického skeneru, se stává stále více uznávanou ve vědeckých kruzích. Po více než osmi letech vědeckých výzkumů a studií nový výzkum ukazuje, že se technologie Pharmanex® biofotonického skeneru stane obrovským indikátorem celkové antioxidantní sítě v těle.

V těchto dnech vede výzkum a vývoj produktů značky Pharmanex® více než 75 interních vědeckých pracovníků. Tito vědci posuzují zveřejněné klinické a vědecké studie k identifikaci rostlinných výtažků, které mohou mít zdraví podporující vlastnosti. Značka Pharmanex® zastupující doplňky výživy s vědeckým základem je součástí společnosti Nu Skin Enterprises, globální společnosti přímého prodeje operující na 53 trzích po celé Asii, Spojených státech amerických a Evropě.

Odkazem Nu Skin je dosáhnout jako první budoucnosti pomocí nejmodernější vědy, převratných produktových uvedení a strategických, pokrokových partnerství. Každý den a všemi způsoby jsme zavázáni růstu a vědeckým inovacím, které vedou k nepřetržitým investicím do vaší budoucnosti. Ve skutečnosti nám naše nedávná akvizice LifeGen Technologies každý den otevře dveře k něčemu novému. S LifeGen jsme dřívě spolupracovali na inovacích a nyní tato instituce představuje nejnovější přírůstek do rodiny Nu Skin. Společně jsme již dosáhli neuvěřitelných věcí a nyní má být náš úspěch zesílen exponenciálně. Tato akvizice představuje náš nejsilnější nástroj úspěchu a jedná se o svazek, který znamená rychlejší inovace, revoluční produkty a neomezené příležitosti.

Výběr článků

Načítám