Hlavní obsah

Chladničky Samsung nadchnou milovníky pořádku

Novinky, Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postávání před otevřenou ledničkou a hledání oblíbeného jogurtu, sýru či tatarské omáčky je minulostí. Díky praktickému uspořádání jsou chladničky Samsung řady RB maximálně přehledné a efektivně využívají každý centimetr prostoru. Nyní navíc ušetříte!

Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Článek

Chladničky Samsung řady RB jsou ideálním místem pro potraviny nejrůznějších tvarů, velikostí i požadavků na teplotu. Využívat můžete například poličku Easy Slide, která je umístěná na posuvných pantech. Lze ji vytahovat, a tak mít snadno přístup i k potravinám uloženým v zadní části chladničky.

Různí lidé mají různé chutě, zejména pokud jde o dresinky. Ušetřete si proto námahu pomocí přihrádky Grab'n Go ve dveřích chladničky. Můžete ji vyjmout a snadno pohromadě naservírovat hořčici, kečup nebo salátové dresinky.

Přihrádky ve dveřích chladniček Samsung řady RB jsou hlubší (13 cm) než v běžných chladničkách. Uskladníte zde krabice s mlékem a džusem. Do vysoké přihrádky můžete bez problémů postavit i 2l lahve.

Chladničky Samsung nadchnou nejenom milovníky pořádku, ale také příznivce výhodných nabídek. Proto nyní Samsung přišel s akcí „Naplňte si svou novou ledničku“, díky které získáte až 3 000 Kč nazpět. Stačí se zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu/cz/, prostřednictvím SMS nebo P. O. Boxu.

Výběr článků

Načítám