Hlavní obsah

Žaluzie a rolety se slevou 20% na materiál i montáž do 30.7.2013

Využijte 20% slevu do 30.7.2013 na materiál i montáž. Stačí předložit vytištěný článek při zaměření. Česká kvalita a záruka 5 let od společnosti Žaluzie Aleš Suchý. Více informací o akci a zaměření na 728 863 201.

www.zaluzie-suchy.cz

Článek

Firma Aleš Suchý, montuje většinu zakázek do 2 - 3 dnů od objednání. Slušné jednání je samozřejmostí a protože je kvalita výrobků ověřena časem, může firma garantovat záruku 5 let na materiál i montáž. Firma působí na trhu již 11 let. Za tu dobu vyzkoušela několik výrobců a zůstala u těch, kteří vyrábí kvalitní výrobky v českých podmínkách. Tisíce vyřízených zakázek jsou toho důkazem.

Kdo z nás, kteří jsme si někdy zařizovali byt, nesháněl žaluzie či rolety? Žaluzie a stínící technika, jsou samozřejmostí dnešní doby.

Vertikální žaluzie

Nejčastějším požadavkem zákazníků jsou horizontální žaluzie s řetízkovým ovládáním na plastová okna, které nabízí v 75 barvách. Samozřejmostí jsou i žaluzie na okna dřevěná, špaletová či dvojitá. Problémem není ani zastínění oken atypického tvaru nebo střešních oken.

Vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie

Stále častěji jeví zákazníci zájem o venkovní žaluzie a rolety. Kromě zastínění zajišťují rovněž nezanedbatelnou úsporu tepla a částečnou ochranu proti vniknutí.

Vertikální žaluzie

K zastínění balkónu, terasy nebo pergoly slouží výsuvné markýzy . Firma Aleš Suchý dodává markýzy na ruční i elektrické ovládání. Markýzy jsou šité z kvalitních látek, které si i při častém používání a vystavení slunečnímu záření, větru a dešti udrží své barvy po mnoho let. Širokou šálu vzorů a barev si můžete vyzkoušet přímo na našem webu.

Vertikální žaluzie

Sítě proti hmyzu jsou jednoduché a přitom účinné. Jako mechanická zábrana jsou, narozdíl od chemických odpuzovačů hmyzu, vhodné pro alergiky. Nebrání ve výhledu ani proudění vzduchu a investice do nich je dlouhodobá.

Žaluzie a stínící technika nejsou jen praktickým každodenním pomocníkem, mohou též originálně doplňovat interiér nebo exteriér staby a dotvářet tak architektonický či designérský záměr. I stínící technika podléhá módě (viz bambusové žaluzie, japonské stěny, římské rolety atd.).

Do 30. července 2013 poskytuje firma slevu 20% z ceny výrobku i montáže, pokud při zaměření zákazník předloží tento článek vytištěný. Více na www.zaluzie-suchy.cz  nebo telefonu 728 863 201.

Výběr článků

Načítám