Hlavní obsah

Kompletní rodina konvertibilních zařízení Lenovo na scéně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou lehká, tenká a zaujmou svým ladným designem. Taková jsou na první pohled konvertibilní zařízení od Lenova. Jejich výraznou předností je však jejich flexibilita, díky které lze překročit hranice běžného užívání a jednoduchými pohyby proměnit Ultrabook třeba v tablet.

Lenovo IdeaPad Yoga

Článek

Společnost Lenovo investuje do vývoje inovativních řešení, která co nejvíce odráží měnící se svět technologií. Současně vychází vstříc neustále se zvyšujícím nárokům svých zákazníků. Konvertibilní zařízení jsou důkazem toho, že se technika dokáže přizpůsobit aktuálním potřebám svých uživatelů v jakékoliv situaci.

Konvertibilní Ultrabooky podporují multidotykové ovládání optimalizované pro operační systém Windows 8. Jsou postavené na pokročilých technologiích a jejich nespornou výhodou je, že poskytují čtyři různé režimy použití. Je možné pracovat s nimi jako s notebookem, využít je jako stojan nebo stan pro sledování videí nebo prohlížení fotografií či jako tablet pro surfování na internetu.

Lenovo ThinkPad Twist

Rodinu konvertibilních zařízení Lenovo nedávno rozšířil model ThinkPad Helix, který doplnil byznysový ThinkPad Twist a oblíbený IdeaPad Yoga. ThinkPad Helix se může pochlubit špičkovým technickým řešením. Nabízí jedinečný „Rip pand Flip“ displej, který lze od základny zcela oddělit a získat tak 11,6palcový plnohodnotný tablet. Na baterii vydrží až 10 hodin práce a poskytuje dokonce až o 40 % vyšší výkon než samostatné tablety s procesory Intel Core.

Výběr článků

Načítám