Hlavní obsah

Energie ve vašich rukou

Komerční článekEurope Easy Energy

Platby za energie, ať už se jedná o elektřinu nebo plyn, představují velkou položku v rozpočtu každé rodiny i firmy. Energie dnes v ČR nabízí celá řada dodavatelů, přičemž cena energie se u jednotlivých společností výrazně liší. Při porovnání cen energie u různých dodavatelů okamžitě zjistíte, zda platíte příliš. Je pravděpodobné, že změnou dodavatele ušetříte i několik tisíc ročně. Proč tedy platit víc, když nemusíte?

Europe Easy Energy

Článek

3E je sázka na jistotu, která se opravdu vyplatí

Právě nyní je ta nejvhodnější doba na to, vybrat dodavatele který vám nejen ušetří peníze, ale jako svému klientovi nabídne i kvalitní servis.

Ceny plynu i elektřiny, které Europe Easy Energy nabízí, patří stabilně na cenovou špičku! Společnost 3E navíc zahájila rok 2013 s novými, výhodnějšími tarify. Kromě těch standardních nabízí nyní také zvýhodněné tarify Junior a Senior.

S Europe Easy Energy uzavíráte smlouvu na dobu neurčitou, navíc bez jakýchkoliv skrytých poplatků. Pro stávající zákazníky má 3E zaveden bonus v podobě asistenční služby a věrnostního programu. Navíc tato společnost připravila několik speciálních akcí, díky kterým můžete získat bonus 500 Kč. Více o těchto akcích naleznete na:  http://www.3-e.cz/kampane

Jak změnit dodavatele energií?

Přechod k 3E je velmi jednoduchý a jedná se ve své podstatě o formalitu. Nemusíte nikam chodit, smlouvu uzavřete on-line, kdykoliv a z pohodlí Vašeho domova. Změnu energie vyřídí společnost 3E za Vás a to vše samozřejmě zcela ZDARMA.

Uzavřete smlouvu v jedné z obchodních kanceláří

V prostředí obchodních kanceláří společnosti Europe Easy Energy se zákazník cítí pohodlně a "jako doma". Samozřejmostí jsou perfektní servis a kvalitní služby. Dveře do světa energií pro Vás tato společnost otevřela v Praze Nuslích a Karlíně, v Hradci Králové, Liberci a nově také v Českých Budějovicích. Adresy obchodních kanceláří naleznete na: http://www.3-e.cz/kontakty

Chcete šetřit až 60% nákladů? Poradíme Vám jak na to! 

Většina domácností a firem vlastnící starší objekt, nebo domek se díky zastaralým technologiím pro vytápění a provoz potýká s přehnaně vysokými náklady za elektřinu a plyn. I v tomto případě se dá s pomocí profesionálů najít přijatelné a dostupné řešení, které vám znatelně sníží vaše náklady. Návrh optimálního řešení vám zpracujeme zdarma a navíc vám pomůžeme zajistit financování realizace.

Zdroj: tzb-info.cz

Výběr článků

Načítám