Hlavní obsah

Chyť balonek a vyhraj Samsung Galaxy S4

Novinky, Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhrát nový smartphone Samsung GALAXY S4 můžete právě teď na facebookových stránkách společnosti Samsung. Stačí kliknout na letící balonek a co nejpřesněji odpovědět na soutěžní otázku. Ve hře jsou celkem čtyři telefony.

Samsung GALAXY S4

Článek

Šanci vyhrát máte ve dvou kolech. První kolo probíhá ve dnech 10. 6. až 17. 6. a druhé potrvá od 18. 6. do 24. 6. A co je nutné pro to udělat? Stačí, abyste na svém facebookovém profilu povolilil aplikaci „Chyť balónek“, která je dostupná na webové stránce http://www.facebook.com/samsungczsk/app_598448513513427, chytli balonek a správně odpověděli na otázku. Soutěže se může zúčastnit kterýkoliv občan ČR nebo SR starší 18 let.

Hraje se o jeden z nejlepších smartphonů na trhu – Samsung GALAXY S4. A do soutěže dal Samsung hned čtyři kusy. Samsung GALAXY S4 má jako první na světě pětipalcový Super AMOLED displej ve full HD rozlišení, který umožňuje pohodlné prohlížení fotek ve velkém rozlišení. S novým softwarem si vychutnáte snadné bezdotykové ovládání, zatímco funkce „S Health“ vám poskytne aktuální informace o zdravotním stavu i tělesné kondici.

Ve výbavě telefonu nechybí ani 13 Mpix fotoaparát, se kterým můžete vytvářet netradiční fotografie, a to díky režimům, jako je „Oboustranné snímání“ či „Akční snímek“. Funkce „Zvuk a foto“ navíc umožňuje společně s fotografií zaznamenat také zvuk.

Více informací o soutěži najdete na facebook.com/samsungczsk.

Výběr článků

Načítám