Hlavní obsah

Letní dovolená u moře? Jednoznačným hitem je Itálie, která letos nabízí až 40% slevy!

Novinky, Cestovní kancelář Italieonline s.r.o.

Itálie je již dlouhodobě jednou z nejoblíbenějších prázdninových destinací. Proč však čeští turisté opouštějí Chorvatsko a preferují Itálii? Odpovědí je vysoká kvalita ubytování a služeb, písečné pláže i vynikající italská kuchyně a především příznivé ceny.

Kemp Pino Mare v letovisku Lignano

Článek

Na nové trendy v trávení letní dovolené jsme se zeptali v CK Italieonline - jedné z největších cestovních kanceláří specializovaných právě na Itálii. Její majitel, Mgr. Zdeněk Žárský, nám sdělil, že v poslední době lidé dávají přednost ubytování v malých vilkách s vlastní zahrádkou a bazénem. Stále nejoblíbenější oblastí je severní část Itálie s živými letovisky Lignano, Bibione, Caorle nebo Lido di Jesolo a klidnější Rosolina Mare. Výhodou těchto lokalit je dobrá dopravní dostupnost (z Prahy cca 8 hodin pohodlné cesty autem), kvalitní ubytovací zařízení, velké množství vyžití pro děti i dospělé a především čisté moře s velmi dobře udržovanými písečnými plážemi.

Kemp Pino Mare v letovisku Lignano

Nejvyhledávanější ubytování ve vilkových komplexech s bazénem, recepcí, barem, animací apod. je doplňováno i zvýšenou poptávkou po kvalitních kempech s moderně zařízenými mobilními domky. Mobilní domky již dávno nejsou nevzhledné krabice, ale jedná se i o luxusně vybavené a klimatizované obytné jednotky s plochou až 50m2, vlastní předzahrádkou rozmístěné v klidu a zeleni kempu. Kromě klidnější dovolené v kontaktu s přírodou ocení turisté i možnost využití všech služeb kempu (bar, restaurace, bazény, pláž, wi-fi atd.) a přitom si užívat luxusu mobilního domku. Jeden z nejvyhledávanějších kempů s mobilními domky, které mohou nabídnout i dvě ložnice (každá s vlastní koupelnou s hydromasážní sprchou) obývací pokoj s kompletně zařízenou kuchyní, LCD televizí a wi-fi připojením se nachází v oblíbeném letovisku Lignano.

Kemp Pino Mare v letovisku Lignano

Nechte si poradit u odborníků, využijte mimořádně výhodných cen a rezervujte si svou dovolenou co nejdříve!

Výběr článků

Načítám