Hlavní obsah

Investujte do modernizace svého bydlení a ušetřete za energie

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbytečně doma netopíte, vanu si moc nenapouštíte, důsledně zhasínáte, a přesto vás účty za energie šokují? Řešením je modernizace bytu či domu. Ušetříte nejen peníze, ale zvýšíte i hodnotu a prodloužíte životnost své nemovitosti.

Eko program od Lišky

Článek

Pokud chcete ušetřit za vytápění, zvažte zateplení svého bytu či domu. Snížit úniky tepla můžete například tepelným zaizolováním obvodových stěn. Takto lze ušetřit 30 až 45 % z celkových nákladů na topení. Až 20 % nákladů na energie můžete uspořit, pokud instalujete nový topný systém. Ten mívá větší účinnost spalování, snáze se ovládá a udržuje.

Kolik lze díky rekonstrukci uspořit, zjistíte pomocí speciální Eko kalkulačky Českomoravské stavební spořitelny. Ta spočítá úspory spojené s rekonstrukcí, výši investice, a dokonce i její návratnost. Uspořit můžete i díky nejrůznějším slevovým a věrnostním programům. Zmíněná ČMSS odměňuje své zákazníky prostřednictvím tzv. Karty klienta. Ta nabízí celou řadu slev na služby spojené právě s rekonstrukcí.

Investujte do modernizace svého bydlení

V neposlední řadě vám stavební spořitelna zprostředkuje i to nejdůležitější, co k rekonstrukci potřebujete – dostatek financí. Úroky na půjčky ze stavebního spoření se teď pohybují na historicky nejnižší hranici. Kromě výhodného úročení získají klienti u ČMSS i možnost zvolit si dobu a výši měsíčních splátek podle svých potřeb. Mimořádné nebo předčasné splacení úvěru teď spořitelna nabízí zdarma.

Výběr článků

Načítám