Hlavní obsah

Dotykové tablety 3Q za dostupnou cenu pro každého člena rodiny

Novinky, Kateřina Fadljevičová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český trh populárních dotykových tabletů se rozšiřuje o výrobky značky 3Q. Co nabízí zákazníkovi? Širokou produktovou řadu kvalitních tabletů za velmi rozumné ceny. Vybrat si můžete z několika modelů pro děti, studenty, elegantní designové tablety pro ženy i „našlapané“ modely pro muže.

Dotykový tablet 3Q

Článek

A co děti? S čím si mají hrát?

Děti tablety milují. Dají se na nich hrát hry, sledovat pohádky i poslouchat hudba. Rodiče tyto moderní hračky přijímají zatím s rozpaky, ale nemají důvod se obávat, že by byly pro děti nevhodné. Naopak. Například při cestách autem zabavíte ratolesti přehráním pohádky, děti na nich mohou hrát i hry, které rozvíjejí jejich intelekt, jako jsou omalovánky, puzzle nebo si číst e-knížky. Tablety 3Q jsou mechanicky odolné, ale přitom technicky velmi dobře vybavené s dobrou výdrží baterie a za příznivou cenu. Z nabídky doporučujeme tablet 3Q LC 0720C. Sedmipalcový tablet s HD displayem a systémem Android 4.0.4 s váhou pouhých 330 g za cenu 2 790,- Kč.

Co pro zvídavého studenta?

Máte doma studenta, se kterým navíc „tříská“ puberta, takže chce mít samozřejmě poslední „cool“ novinku doma? Zkuste tablet 3Q LC 816C. Osmipalcový dotykový tablet zvládne nároky studenta hravě. Je uzpůsobený a plně vybavený ke zvládnutí náročnějších úkolů – pohodlné vyhledávání informací na internetu, vyřizování korespondence i přehrávání videí, hudby a filmů a navíc skvěle vypadá.

Tablet 3Q LC 816C

Co nabízí? Osmipalcový IPS display, přeinstalovaný systém Android 4.1, HDMI konektor, dvě kamery a dlouhou výdrž baterie. Navíc nezabere moc místa, je ultratenký a váží pouhých 433g. K dostání je za cenu 3 190,- Kč.

Pro ženy – elegantní doplněk i šikovný pomocník

Jak má vypadat ideální tablet pro něžné pohlaví? Mysleli jsme na to, že je to nejen pomocník pro zvládání pracovních i soukromých povinností, ale také módní doplněk. Pro toto je tady model RC 0813-C a jeho kolega RC 0813-C-3G s možností připojení k síti 3G. Nabízí krásný švýcarský design v jemném bílo/stříbrném provedení. Samozřejmostí je 8“ display pro pohodlné „surfování“ na internetu, pohlížení fotek i správu pošty. Tablet má všechny moderní a nezbytné funkce, váží jen 480g a pohodlně se vejde do kabelky. A co víc? To vše za cenu 4 690,- Kč s 3G modulem za 5 790,- Kč. Takže jistě budete mít i na nákupy dalších dámských nezbytností.

A co pořídit pánům tvorstva a milovníkům moderních hraček?

Úplnou novinkou jsou modely tabletů RC 9727C a RC 9726C s IPS displayem s rozlišením 2048*1836. Standardní výbava tabletu obsahuje dvoujádrový procesor Rockchip 3066 a operační 16G paměť, HDMI vstup, přední i zadní kameru, micro SD a USB. Tablet pracuje se systémem Android 4.1.1. (Jelly Bean). Baterie nabízí slušnou výdrž zhruba 10 hodin. Model RC 9727C je včetně GPS a 3G modulu za 6790,-Kč. Tablet RC9726C je k dostání již za cenu 6190,-Kč.

Kompletní nabídku najdete na stránkách distributora značky společnosti Mar-lan www.tablety3q.cz.

Výběr článků

Načítám