Hlavní obsah

MOBILHEIMY – nový trend v bydlení

Novinky, MOBILHEIMY.EU s.r.o.

V posledních letech se stávají novým trendem chataření, dovolených i přechodného bydlení. Jednoduché řešení.

Mobilní dům

Článek

Mobilheimy jsou v podstatě obrovské karavany s tažným zařízením ISO 50, kovovým podvozkem a nápravou pro manipulaci – na pozemku. Samotná přeprava mobilheimů je prováděna na nákladním voze. Samostatně lze mobilheimem manipulovat za terénním autem nebo traktorem.

Nemuset nic stavět, dlouhé měsíce ba i roky se trápit výstavbou – zde je vše komfortně a prakticky vybavené ,  připravené k použití.  A víc než příznivá cena, to vše přispívá k oblíbenosti mobilheimů. Stačí jen vybrat, co je Vašemu srdci bližší.

V šířkách 3-4metry, délkách 7-13 metrů, v dispozicích 2-4+kk si představte útulně vybavené a perfektně vyřešené obývací pokoje, jídelní kouty, kuchyně s vybavením, ložnice a pokoje pro Vaše děti a samozřejmě koupelny se sprchovými kouty nebo i  vanami, wc. Modelů a variant je spousta.

Obývací pokoj

Největším výběrem a až neskutečnými cenami je u nás známá firma MOBILHEIMY.EU s maskotem bernardýnem Bohoušem. Jejich sklad v Kolíně Vám nabídne opravdu pestrý výběr krásných mobilheimů za skutečně nízké ceny. Sklad je otevřen každou sobotu 13-15 hodin a můžete si zde  exteriéry  a interiéry mobilheimů fyzicky prohlédnout.  A že je co vidět.

Pokud Vám nevyhovuje Kolín, můžete navštívit pobočku v Hostěradicích (okr. Znojmo). Celou jejich nabídku si můžete prohlédnout a mobilheim vybrat na www.mobilheimy.eu.

Tyto stránky jsou vždy aktuální  - mobilheimy, které vidíte na stránkách, jsou v jejich skladech připraveny k prodeji.

Obývací pokoj

Mobilheim Vám zdarma dopraví po celé České republice na speciálním podvalníku s tahačem s náhonem na všechny kola.

Obývací pokoj

Více informací na www.mobilheimy.eu.

Výběr článků

Načítám