Hlavní obsah

Tak dlouho se člověk dře s balíky pet láhví, až se naštve a pořídí rodině SodaStream

Novinky, SodaStream

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou věty, které alespoň jednou za život řekne každá žena. Jedna z nich bezesporu je: „Pití kup ty, já se s těmi láhvemi tahat nebudu“. Znáte to – koupit jednu pet láhev limonády, to pro rodinu nic neřeší. A tahat celý kartón, to chce buď mužnou sílu, nebo rezignaci soumara.

SodaStream.cz

Článek

Přitom existuje elegantní a jednoduché řešení. Čerstvou a dobrou vodu máte přímo v kohoutku a SodaStream  vám z ní během pár vteřin udělá buď sodovku anebo opravdu báječnou limonádu. A konec tahání se s lahvemi, konec překážejících kartónů, konec sešlapávání petek a krmení kontejnerů s plastovým odpadem...

A nejen to – každý v rodině má přece trochu jinou chuť. Někdo je spíš na kolové nápoje, jiný má raději ovocnou příchuť, syn se neobejde bez cukru, dcera zase přísahá na light nápoje – kolik lidí, tolik chutí. SodaStream nabízí kvalitní sirupy o více než šedesáti příchutích. K tomu všemu je to ještě cenově výhodné – třeba sodovku můžete mít už za 2,75 korun za litr, což u klasických pet láhví nemáte šanci docílit.

Připravte se na hvězdné noci plné lahodného občerstvení s řadou sirupů Night Spirit!

Jediná láhev silně koncentrovaného sirupu SodaStream zase vykouzlí opravdu kvalitní limonádu z 12 litrů sodovky. Ještě jeden argument? Škála příchutí zahrnuje i nejoblíbenější koktejly, a jen vy se rozhodnete, jestli chcete mojito virgin anebo si do něj přidáte alkohol...

Připravte se na hvězdné noci plné lahodného občerstvení s řadou sirupů Night Spirit!

Výběr článků

Načítám