Hlavní obsah

Úvěry od GE Money Bank se zárukou EU

Potřebuje vaše firma prostředky k dalšímu růstu? Budujete sklad, uvažujete o rekonstrukci kanceláří? Získejte další finance s úvěrem EU Investice od GE Money Bank.

GE Money Bank, a.s.

Článek

Jde o první úvěr v Česku, který garantuje Evropský investiční fond (EIF). Díky tomu mohou malí a střední podnikatelé získat peníze rychleji a s nižším požadavkem na zajištění vlastním majetkem. Úvěr do výše 10 milionů Kč se splatností až 10 let se dá použít prakticky na jakoukoliv investici - včetně nákupu budov nebo technologií.

„Malí a střední podnikatelé patří mezi naše klíčové klienty. Usnadňujeme jim přístup k investičním úvěrům, které umožní další rozvoj firmy a posílí její konkurenceschopnost,“ říká Jiří Patera, ředitel úvěrových produktů pro firemní klientelu GE Money Bank, a dodává: „Díky spolupráci s Evropským investičním fondem dosáhne na úvěry víc podnikatelů“. Záruka fondu podnikatele nic nestojí a nemusí o ni žádat. K úvěru EU Investice je poskytována pod Rámcovým programem Evropské unie pro konkurenceschopnost a inovace.

Dohoda GE Money Bank a EIF dává bance možnost poskytovat úvěr EU Investice úplně bez zajištění, nebo se sníženým požadavkem na zajištění. Úvěr je pro podniky s ročním obratem do 200 milionů Kč a minimálně dvěma ukončenými daňovými obdobími. Bližší informace na www.euinvestice.cz nebo lince 844 844 844.

Výběr článků

Načítám