Hlavní obsah

Zemní plyn zlevňuje. Platíte ale skutečně tu nejnižší cenu?

Komerční článekwww.setrimnaplynu.cz

Jednou z mála věcí, za kterou zaplatíte méně než vloni, je zemní plyn. Poskytovatelé plynu jeden za druhým ohlašují zlevnění cen. Jenže i mezi nimi jsou pochopitelně rozdíly, takže s jedním můžete ušetřit více s jiným méně. A s kým nejvíce?

ilustrační foto

Článek

Nedívejte se jen na čísla, čtěte i vysvětlivky okolo!

Vyznat se ve všech těch „výhodných“ nabídkách dodavatelů plynu není snadné. Leckdy člověk musí být skutečně pozorný. „Garantujeme nižší cenu, než má dominantní dodavatel,“ tvrdí prakticky všichni alternativní dodavatelé zemního plynu. Jenže leckdy garantují nižší cenu pouze ve vztahu k ročnímu průměru cen stanovených pro stávající zákazníky. Což znamená, že během roku mohou být alternativci dražší než velcí dodavatelé. Někdy jsou ceny nižší jen nepatrně a rozdíl kompenzují různé zvláštní poplatky. Firma, se kterou nezaplatíte víc než u dominantních dodavatelů, je jednoznačně společnost CENTROPOL ENERGY. Ta vedle plynu dodává i elektrickou energii. Letos už snížila své ceny zemního plynu o 11 procent, takže úspora je skutečně patrná.

A kolik s CENTROPOL ENERGY ušetříte?

Například ten, kdo v bytě nebo v rodinném domku vytápí plynem, ohřívá vodu a vaří na plynu, a dosud byl zákazníkem dominantních dodavatelů, zaplatí s CENTROPOL ENERGY o 4 až 5 tisíc korun méně! Obyvatelé větších domů ušetří ještě více. Toho, že by nízké ceny byly jen dočasnou vějičkou, se není třeba obávat. Společnost má přímo ve svých obchodních podmínkách garanci vždy nižší ceny než má dominantní dodavatel v tom kterém území.

Výhodné nákupy

Levnější elektroniku, domácí spotřebiče, zahradní přístroje, ale i třeba víkendový pobyt na horách si může dopřát každý zákazník CENTROPOL ENERGY. Společnost totiž pro své klienty zřídila speciální e-shop, ve kterém poskytuje levnější zboží. Leckdy levnější až o 45 procent oproti běžným cenám.

Levnější elektroniku, domácí spotřebiče, zahradní přístroje, ale i třeba víkendový pobyt na horách si může dopřát každý zákazník CENTROPOL ENERGY. Společnost totiž pro své klienty zřídila speciální e-shop, ve kterém poskytuje levnější zboží. Leckdy levnější až o 45 procent oproti běžným cenám. Zákazníci CENTROPOL ENERGY mohou také získat kartu Sphere, která zaručuje slevy v obchodech Agip, Koberce K + K, Zahradní centrum, RAAB Karcher, Albi, WIKY, Hudysport a dalších.

Od podzimu budou moci zákazníci CENTROPOL ENERGY také levněji telefonovat. Skupina CENTROPOL, pod kterou spadá zmiňovaný CENTROPOL ENERGY, vstupuje v září na mobilní trh a zahajuje provoz virtuálního mobilního operátora CENTROPOL TELECOM. Volání s ním, ať už na předplacené karty nebo na tarif, má být prý až o desítky procent levnější. Pro zákazníky CENTROPOL ENERGY operátor chystá zvláštní slevu, tzv. balíčky. Kombinaci telefonních služeb s dodávkami elektřiny nebo zemního plynu, za které zákazník takto dohromady zaplatí méně než za každou službu zvlášť.

Výběr článků

Načítám