Hlavní obsah

Fuso Canter slaví půl století od zahájení výroby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nákladní automobil FUSO Canter opustil výrobní linku poprvé v roce 1963. Od té doby vznikly více než čtyři miliony těchto lehkých nákladních vozidel. V rámci oslav jubilea FUSO letos naděluje zákazníkům k novému vozu jako poděkování 50 litrů nafty a potahy sedadel.

Fuso Canter Eco Hybrid

Článek

Canter první generace s kabinou nad motorem a užitečnou hmotností 2000 kg dostal před padesáti lety své jméno podle koňského cvalu. Byl totiž rychlý, vytrvalý a výkonný. Od té doby se modely vozů neustále zdokonalovaly a nastavovaly nové hranice v oblasti inovací. To dokazuje například využití první převodovky s dvojspojkovou převodovkou DUONIC® pro nákladní vozidla. Díky široké řadě konstrukčních řešení kabin, maximální přizpůsobivosti karoserií, verzi s pohonem všech kol a hybridním verzím jsou vozy Canter v roce 2013 ještě všestrannější a výkonnější než kdykoliv dříve.

Fuso Canter

FUSO Canter nabízí zákazníkům v České republice sedmnáct servisních míst. V případě 3,5 tunové verze vozu stačí řidiči průkaz skupiny B a další výhodou je bezpochyby také výborný poměr užitné hodnoty v porovnání s cenou vozidla. FUSO Canter je možné zakoupit s výhodným financováním nebo s prodlouženou zárukou. Jako bonus navíc letos získají zákazníci k novému FUSO Canter stylové autopotahy a 50 litrů nafty jako dárek.

Výběr článků

Načítám