Hlavní obsah

Revoluční novinka společnosti CANABA

Novinky, CANABA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos udělila anketa TOP Dům rodinnému domu UNO titul pro mimořádně dostupný dům. Nyní je možné si tento dům pořídit ve dvou architektonických řešeních a za stejnou cenu necelé dva miliony korun za dům v provedení na klíč. A stěhovat se můžete za necelé tři měsíce.

Mimořádně dostupný dům UNO

Článek

CANABA přišla s převratným řešením pro své náročné klienty. Masivní rodinný dům UNO lze od nynějška objednat hned ve dvou provedeních za stále stejně nízkou cenu na klíč necelých 1,95 mil. Kč vč. DPH .

Stále stejná zastavěnost 55m2, stejná podlahová plocha bezmála 100m2 a stále stejně nízká cena, přesto docela jiný vzhled i prostor - to je nové UNO II. Především pro městskou zástavbu navrhla CANABA revoluční novinku, tím že u domu UNO umožnila jiný tvar a sklon střechy. Díky inovaci v konstrukci střešního systému tak v horním patře vzniknou plnohodnotné místnosti s minimálním omezením kvůli sklonu střechy.

V obou typech domů UNO tak naleznete 5 obytných místností, v každém patře koupelnu s WC, komoru a dostatek dalšího úložného prostoru. Všechny své domy staví CANABA jako nízkoenergetické, takže náklady na vytápění jsou minimální.

Objednejte si návštěvu vzorového domu na telefonním čísle 800 02 02 02 a prohlídněte si rodinný dům UNO na vlastní oči. Na léto připravuje CANABA otevření nového vzorového domu i v Brně.

Mimořádně dostupný dům UNO - Varianta ve žluté

Mimořádně dostupný dům UNO - Varianta ve žluté

Výběr článků

Načítám