Hlavní obsah

Costa de la Luz láká na nejkrásnější pláže Andalusie

Novinky, Cestovní kancelář FISCHER, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořád nevíte kam na letní dovolenou? Možná vás zaujmou letošní novinky zájezdů cestovních kanceláří. Mezi ty patří také Costa de la Luz. Leží ve španělské Andalusii a kromě úchvatných dlouhých pláží nabízí i azurové moře a překrásnou přírodu.

Perla Andalusie.

Článek

„Pokud máte rádi Španělsko a hledáte klidnější oblast, je Costa de la Luz tím správným místem,“ říká Jan Osúch z CK Fischer.

Užije si tu každý. Milovníci dobrého jídla nikdy nezapomenou na vyhlášenou andaluskou kuchyni, obdivovatelé přírody budou fascinováni krásami národního parku Doňana a příznivci historie poznají místa, odkud Kryštof Kolumbus vyplul na svou první objevitelskou cestu. Během výletů pak všichni navštíví pulzující Sevillu i malebné vesničky podél pobřeží.

Klidné hotely.

Ačkoliv tato destinace nabízí mnohé, pro většinu z nás je spojena především s opalováním a relaxací na pláži.

Pokud plánujete dovolenou u moře s rodinou, jistě vás potěší, že zde můžete vyzkoušet i dětský animační klub, ve kterém si mohou vaše děti užít nezapomenutelné prázdniny a vy budete mít pár hodin o dovolené čas jen pro sebe.

Tak co říkáte? Bylo by po dovolené na Costě de la Luz o čem vyprávět?

Výběr článků

Načítám