Hlavní obsah

Přidejte se i Vy k iniciativě VYMAHAME POPLATKY.CZ a získejte od banky až desetitisíce korun

Komerční článek

Platili jste nebo pořád ještě platíte bance zbytečné bankovní poplatky? Stále ještě váháte, zda se dát do boje proti poplatkům? Neváhejte!

Czech Communications Systems, s.r.o.

Článek

Již první klienti vyhráli svůj boj proti neoprávněně inkasovaným bankovním poplatkům za správu či vedení úvěrového účtu. Rozhodnutím obvodního soudu pro Prahu 5 byla potvrzena nezákonnost vybírání Vámi placených poplatků, a tím byla posvěcena cesta, kterou se i naše iniciativa vydala. Již nemusíte mít pochybnosti, zda se k nám přidat a získat, co Vám náleží.

Spočítejte si, kolik Vás tyto absurdity do dnešního dne stály, kolik tisíc můžete získat zpět a kolik ušetřit v budoucnu.

Přidejte se k nám a řekněte stop absurdním bankovním poplatkům. Prostřednictvím iniciativy VYMAHAME POPLATKY.CZ, která spolupracuje s advokáty Mgr. Eichingerem a JUDr. Szewczykem, můžete získat až desetitisíce korun a také přispět na dobrou věc. Rozhodli jsme se, že z oprávněně nárokované odměny, kterou advokáti obdrží, věnujeme 500,- Kč na dobročinné účely. Neváhejte, spojte se s námi ještě dnes, klikněte na www.vymahamepoplatky.cz

Výběr článků

Načítám