Hlavní obsah

Více soukromí s bezpečnou hypotékou od Wüstenrotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chybí vám u rodičů soukromí? Je vám byt už malý? Právě teď máte ideální příležitost pořídit si nové vlastní bydlení. Ceny bytů jsou příznivé a úrokové sazby hypoték opět klesly.

Ty bydlíš u rodičů?

Článek

Wüstenrot hypoteční banka nejenže snížila úrokové sazby, ale nabízí vám ještě něco navíc. Pokud si současně s hypotečním úvěrem sjednáte u Wüstenrotu i životní pojištění a pojištění nemovitosti, budete mít hypotéku o další 0,2 % ročně levnější a pojištění se slevou.

Za Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení tak v ideálním případě zaplatíte jen 2,59 % ročně. Nejnižší garantovaná sazba, za kterou lze u Wüstenrotu získat hypotéku do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti bez jakýchkoliv dodatečných podmínek, klesla na 3,19 % ročně.

Vyřízení hypotéky do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou úrokovou sazbou budete mít zdarma.

Hypotéka na refinancování už od 2,49 % ročně a bez poplatku

Období nízkých úrokových sazeb je ideální pro refinancování hypoték. Osvědčenou Hypotéku Refin můžete získat s úrokovou sazbou od 2,49 % ročně a bez poplatků za vyřízení úvěru a posouzení nemovitosti. Ohledně příjmů bance stačí čestné prohlášení, že jste schopni úvěr splácet.

Podrobnosti o nabídce hypoték na www.wustenrot.cz

Výběr článků

Načítám