Hlavní obsah

Kde nyní výhodně nakoupit stavební materiál? U KM BETA!

Novinky, KM Beta a.s.

Střešní tašky, vápenopískové i pálené zdivo, malty i omítky české značky KM BETA pořídíte na e-shopu KM BETA až o 40 % levněji. Ale jarní slevy platí i mimo internet! Tradiční krytinu vám teď nabídnou s 30% slevou všichni obchodní partneři KM BETA.

Článek

KM BETA zastřešuje hned čtyři oblasti, které kompletně pokrývají hrubou stavbu – spolehlivý střešní systém, zdicí systém SENDWIX pro vysokou úsporu energií za vytápění, tradiční cihelný systém PROFIBLOK, který doplňují keramické stropy, a nejnověji i malty a omítky. Všechny tyto materiály nyní zakoupíte se slevou až 40 % na www.shop.kmbeta.cz. Internetový obchod KM BETA představuje maximální komfort při nákupu a komplexní služby od výpočtu potřebných prvků krytiny a zdiva či objemu malt a omítek až po objednání dodávky či montáže.

Jarní slevu ve výši -30 % na základní tašky KM BETA získá každý, kdo do konce května objedná libovolné množství střešní krytiny s povrchovou úpravou. KM BETA touto výraznou slevou zpřístupňuje svou střešní krytinu i těm, kdo hledají ekonomičtější řešení. Výhodně mohou získat kvalitní krytinu s dlouhou životností, odolností, a to v široké paletě atraktivních barev a povrchových úprav. Více na www.kmbeta.cz nebo bezplatné infolince 800 150 200.

Výběr článků

Načítám