Hlavní obsah

Letos je nejlepší doba na refinancování hypoték či úvěrů ze stavebního spoření. Úrok je již 2,29%!

Komerční článek

Nový web lepsihypo.cz poradí, jak získat úrok 2,29% a bonus 5 400 Kč. Refinancování hypoték nebo refinancování úvěru ze stavebního spoření není složité, sníží vám měsíční splátky hypotéky a ušetříte na celkově zaplacených úrocích.

LBBW Bank CZ a.s.

Článek

Končí-li vám letos fixace hypotéky nebo jsou vaše měsíční splátky příliš vysoké, nebo máte úvěr ze stavebního spoření s vysokým úrokem, pak určitě letos refinancujte! Pokud jste si úvěr sjednali před 3 až 5 lety, pak máte sazbu někde kolem 5 % ročně, zatímco dnes se můžete dostat i pod 3 procenta. Např. LBBW Bank nyní nabízí sazbu již 2,29 % p.a. a až 5 400 Kč jako bonus při sjednání hypotéky do konce dubna. Při bezproblémové historii splácení stávající hypotéky nemusíte ani dokládat vaše příjmy.

Zcela nový web www.lepsihypo.cz poradí jak získat novou hypotéku a nízkou sazbu, na co si dát pozor a na co nezapomenout. Díky kalkulačce si můžete provést výpočet splátky úvěru, a přes tento web si můžete sjednat schůzku s hypotečním poradcem, který vám poradí a pomůže s dalšími kroky. Jen nezapomeňte, že s procesem refinancování hypoték je potřeba začít včas.

Výběr článků

Načítám