Hlavní obsah

Hit letošní sezóny – závodní speciál FERRARI 430 Challenge GT - akční cena!

Novinkou letošní sezóny je závodní speciál FERRARI 430 Challenge GT s rychlostí až 320 km/h. Řídíte Vy za přítomnosti profi závodníka. Využijte akční nabídku - sprint na letištní dráze za pouhých 599,- Kč. Na příbramském letišti je pro Vás připravená kromě řady dalších supersportů i restaurace a hotel s relax zónou vhodné pro firemní akce.

FERRARI 430 Challenge GT

Článek

Skvělý dárek pro každého obdivovatele rychlé jízdy a závodních vozů. Jen 20 minut z Prahy si užijete skvělý adrenalinový den, jízdy v superpsortech s TopGearCar. Konečně si můžete splnit svůj sen a řídit superrychlá sportovní auta. Jezdíme denně 9-18 hod.

Ferrari 430

Můžete si vybrat a vyzkoušet tyto sporťáky:

- FERRARI 458 Italia, FERRARI 430, LAMBORGHINI Gallardo, ASTON MARTIN DB9 Mansory, NISSAN GT-R, CORVETTE Z06, PORSCHE 911 Turbo, FORD MUSTANG Shelby GT 500, AUDI R8.

Novinka – videozáznam z jízdy! Na místě Vám na požádání pořídíme videozáznam z Vaší jízdy za 399,- Kč. Uchovejte si Vaše zážitky.

Jak si užít skvělý adrenalinový den kousek od Prahy! Řízení supersportů není omezené věkem, potřebujete jen řidičské oprávnění. Neskládáte žádnou kauci ani jiné zálohy za půjčení vybraného vozu. Před jízdou Vás poučí instruktoři, a pak už řídíte Vy. Jízda probíhá za přítomnosti instruktora, do vozů nebereme třetí osoby.

Neřidič si zážitek z jízdy může užít s naším instruktorem jako spolujezdec. Jízdy probíhají v nejbližším okolí letiště Příbram, finále si užijete na letištní dráze v maximálních rychlostech.

Firemní akce s TopGearCar  - V areálu letiště Příbram je pro Vás připravené zázemí nově zařízeného hotelu s ubytovací kapacitou 80 lůžek, relax zónou (sauna, whirlpool, fitness, bowling, kulečník), restaurací s letní terasou a konferenčním salonkem pro více jak 100 lidí. Kromě jízdy v supersportech si můžete objednat vyhlídkové lety nebo tandemové seskoky.

Ferrari 430

Výběr článků

Načítám